4/08/2015

Etsivä ei löytänyt


Olen ollut tänään tahtomattani pääsiäismunajahdissa. Jotenkin vähän nukuin itse pääsiäisen ohi (kanske kun oli töissä koko pyhät) joten en oikein tajunnut niitä munia hankkia oikeaan aikaan. No tänään kun vapaapäivääni lusin niin tajusin että voisipa vihdoinkin kirmata kauppaan ja hankkia pari Creme eggiä (ne on niin hyviä!). Ajatus hyvä mutta toteutus mahdoton. Mihin ihmeeseen ne kaikki munat ovat kadonneet?? KAKSI päivää pääsiäisen jälkeen ovat kaikki haihtuneet kuin tuhka tuuleen. Ruokakauppaotokseni tosin kattoi tasan yhden Asdan ja yhden Sainsburyn, mutta kyllä noin laajan tutkimuksen perusteella voi tehdä kaikenkattavan johtopäätöksen että ei niitä ole missään. Okei okei, löysin pari Kinderiä, mutta kun niin halusin niitä Creme eggejä... Buu. Kovaa tämä elämä.

Munametsältä palattuani googlailin kahvikoneita. Sellaisen haluaisin. Josko vihdoinkin olisi riittävän kauan litkitty pikakahvia. Mutta millaisen masiinan mielinkään? Kun haluisin sekä ihan vaan suodatinsumppiä tehtailevan koneen, mutta saisi se tehdä myös espresso-pohjaisia juomia. Eli haaveilen mahdottomasta. Tilaa meidän mini-keittiössä on hädin tuskin yhdelle lisälaitteelle, joten en missään nimessä voi kahta eri valmistinta hankkia. Suodatinkahvi olisi sinänsä kivoin vaihtoehto, mutta tuntuu niin hölmöltä keitellä sillä vaan yhden hengen kaffet (kun olen ainut kofeiininarkkis tässä huushollissa) ja kapselikoneella saisi niin paljon kaikkea erilaista myös. Jos jollain on antaa mielipide mihinkään suuntaan niin kommentikenttä on vapaa. Sitä muuten kanssa pohdin että jos budjetti menee huntin kieppeillä niin saako sillä hyvän koneen? Kun ihan normaalin kahvinkeittimen saisi tohon hintaan kevyesti, jäisi rahaa varmaan about puolen vuoden kahveihinkin. 

Tähän loppuun vielä vinkki vitonen vaaleja ajatellen, mikäli oma ehdokas vielä uupuu tai vaikka olisit sellaisen jo valinnutkin niin harkitsepa uudestaan, sillä Uudenmaan piirissä ainoa oikea vaihtoehto on numero 109, Joel Linnainmäki! Joelista tulee vielä jonain päivänä vähintään presidentti se on varma ja sitten on kuulkaa hyvä maailma meillä kaikilla edessä. Eli nyt kipin kapin kaikki harjoittelemaan miten se 109 raapustetaankaan!

2 kommenttia :

  1. Mulla on minikokoinen tavallinen suodatinkahvikeitin. Sillä saa ihan hyvin keitettyä vain yhden kupin kahvia. Tosin yleensä keitän kaksi suurta kuppia, koska olen aika riippuvainen kahvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk miten kauan meni vastata tähän! Mutta kiitos kovasti kommentistasi, en ajatellutkaan että niitä saisi minikokoisina. Googlailut jatkuvat, onneksi palkkapäivään on vielä kuitenkin matkaa niin ei tule tehtyä hätiköityjä päätöksiä :)

      Poista