4/20/2015

The "Almost Summer" party


Meillä oli perjantaina pienet firman järkkäämät karkelot. Olivat otsakkeen nimiset muuten, sillä aina on syytä juhlaan. Meikäpoika oli vapaalla mutta koska miksi maata kotona kun voi olla töissä, niin menin pariksi tunniksi ylitöihin ennen kuin pistettiin koneet kiinni viiden kieppeillä ja alettiin valmistautua mysteeri-iltaa varten. Emme siis ollenkaan tienneet minne olemme menossa tai ylipäätään tekemässä, mikäs sen kutkuttavempaa! Joukkomme johdettiin paikkaan nimeltä Two Waterhouse Square, joka ei ainakaan allekirjoittaneelle sano yhtään mitään, mutta johan oli komea pytinki ja vielä kohtalaisen keskeisellä paikalla- enkä silti voi väittää että koskaan olisin kyseistä tönöä nähnyt. Eihän se mitään, illalliset nassuun ja ohjelmana oli ilmeisesti 80-luvulla Briteissä suurta suosiota nauttinut Generation-televisio-visailu. Ei mikään maailman ihmeellisin kisa, mutta oikein viihdyttävä ja meidän tiimi nappasi kakkossijan, jee!

Jatkoille mentiin The Fence-nimiseen juomalaan, sijaitsee Farringdonin huudeilla. Oli oikein kiva paikka. Jatkojen jatko-lokaatiosta en osaa sanoa, kipitin kiltisti puolen yön junaan että jaksoi nousta aamulla taas töihin. Olin koko viikonlopun töissä ja ihan hämärä väsymys päällä koko ajan. Mistä lie tullut. Ihan normaalisti nukkunut ymsyms, mutta meni jotenkin aivan sumussa pari päivää. Ei varsinaisesti nukuttanut, väsytti vaan niin paljon että jopa pukeutuminen oli kuin mikäkin urheilusuoritus. Tänään on jo hiukan parempi, ajattelin kuitenkin tankata illallisella rautaa eli piffiä vaan naamariin, ehkä siitä olisi apua? Jotenkin vierastan kaikenmaailman vitamiinilisiä sun muita, lähinnä sen takia että poikeuksetta muistan sellaisia ottaa ehkä kaksi päivää ja siihen se jää, eli mieluiten nautin kaikki hivenaineet suoraan ruoasta. Täytyisi kai syödä enemmän lihaa tai tutustua paremmin siihen, että missä vegevaihtoehdoissa on parhaat rauta-arvot.

Rekisteröidyn juuri äänestämään tässä maassa, jännittävää! Ihan maailmanomistaja-fiilis kun pääsee vaikuttamaan kahden eri valtion asioihin. Nyt pitäisi vielä tutkia että ketä kummaa sitä äänestäisikään. Tiedän brittien politiikasta yhtä paljon kuin Tuvalun bruttokansantuotteesta. No on tässä onneksi vielä aikaa tehdä tutkimuksia! Aloitan tuosta Tuvalusta. 

2 kommenttia :

  1. Syö kvinoaa! Siinä on kaikki kohallaan, myös rauta. Ja tummanvihreet lehtikasvikset. Ajoittainen cheeseburger tasoittaa myös oloa kummasti. T:"vege"-I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtava idea, kiitos! Ihan liian vähän tulee kvinoaa syötyä, meneekin heti kauppalistalle. Aijai kyllä kelpais kunnon hampparikin :D

      Poista