7/11/2013

Another day, another brick wall, another love

Ironia. Oi ironia. Siinä kiteytyy viime ilta. Päätös. Loppu. Katharsista odotellessa. Vai voiko loppu tulla ennen sitä? Ehkä tämä oli vasta lopun alku. Mutta miten lopulla voi olla alku? Pitääkö sillä olla myös loppu? Halusin juuri käyttää sanaa katharsis mutta en muistanut sitä, joten päädyin mieltäni virkistääkseni googlaamaan kaunokirjallisuuden termejä. Voi miten tutulta ne vielä vuosien jälkeen kuulostivatkaan! Ihan kuulen Maaritin puhuvan trokeen ja jambin erosta, kalevalamitasta ja polysyndetonista. Välillä mietin, että olisiko sittenkin pitänyt tankata sinne kirjallisuuden pääsykokeisiin vähän enemmän tosissaan. Kirjallisuusanalysointi kun vaan on sellaista mitä tiedän että osaan tehdä. Mutta silti se on niin mukavan haasteellista. Vähän niinkuin matikka, kun vastauksia on vain yksi niin sehän täytyy löytää. Tai siis tietysti kirjallisuuden tulkinnassa on useampi vastauksia, mutta myös vääriä. Olikohan Aino muuten jambi? Vai trokee? Ei se ainakaan anapesti ole.

Nyt on lennot varattuna, suuntana Saksa ja Hollanti muutaman viikon päästä! Yayyy. Katsotaan josko sitä Purkkiinkin kerkiäisi. 

Ihana kun näytän takapuolettomalta ja siltä, kuin olisin viettänyt vuoden tai pari treenaten pelkkää hartiastoa. Never skipped a leg day no no. Uusin Body Pump on muuten aikamoinen, varsinkin shoulder track huhhuh ja squats kanssa. Mutta ei se mitään! 



Koska tässä kirjoituksessa ei ole vielä tarpeeksi toisiinsa liittymättömiä asioita, esittelyyn saapuu tämän hetken soitetuin virsi:










xxx

2 kommenttia :

  1. Kuolen. :'D Mä varmaan nään nyt unta Maaritista. Jos siis pystyn nukahtamaan ku yritän muistaa, että mikä olikaan trokee ja mikä jambi. Nelipolvinen trokee hei!

    VastaaPoista
  2. Oi Maarit Maarit. Trokee laskeva jambi nouseva? Mutta eikös nää ollu just niitä missä oltiin koko luokka ihan toivottomia eikä sit tarvinnut osata :D

    VastaaPoista