12/26/2012

Londres



Vaikka olen asunut Lontoossa jo lähes vuoden verran, on kuvia kertynyt hävettävän vähän; tarkalleen 236 kappaletta, joista niistäkin osa on Liverpoolista ja Brightonista. Taidanpa tehdä uudenvuodenlupauksen, että a) alan kantamaan kameraa useammin mukana b) käytän sitä. Lontoossa kun sitä kuvattavaa kyllä riittäisi, ja olisi itsekin mukava muistella, että mitä kaikkea sitä on tullutkaan tehtyä ja nähtyä. Au pair-aikanani pidin blogia, ja sinne tallentuneet muistot ovat kyllä korvaamattomia. Jahka ensi viikolla palaan kotiin, niin pyhästi lupaan kuvailla hoodsejani (vaikkei ne mitään turhan silmiä hiveleviä olekaan).



Kolmanneksi alin kuva ensimmäisen kämppäni keittiöstä, halls of residence oi kyllä. Ylin Canary Wharf, alin upea Greenwich. Siinä on muuten yksi brittikummallisuus, miksi ihmeessä se täytyy lausua "grenits" eikä vihreä noita niin kuin kirjoitetaan (no joo ei siinä noita lue mutta you got the point)?


xx

6 kommenttia :

  1. noi sun hiukset on aivan ihanat!! :)
    http://mmilya.blogspot.fi <- Saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! :) Oikein hyvää uuttavuotta sinne!

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos! Käyn kurkkaileen :)

    VastaaPoista
  3. Hei aamen tolle Grenitsille! Hämmentävää, ja edelleen se vihreä noita ois niin paljon päheempi. Hämmennyn melkeinpä edelleen myös Lester-Laisesteristä, sekä Islington-Ailingtonista.

    Sulla on kyllä ihan superkiva blogi! Tykkään hirveesti sun huumorista ja kirjotustyylistä :) Oon laiska, eikun siis en oo laiska mut tosi kiireinen koska pakko imuroida jne. niin en ehi tällä kertaa pläräämään läpi kaikkia posteja, mut mitä sä opiskelet ja missä? Oon ite ollut Lontoossa nyt kaks vuotta, vika vuosi käynnistyy nyt ja opiskelen Metissä (tiedän) mainontaa. Saatan mahollisesti alkaa kommenttiterroristiks tänne. Toivottavasti ei haittaa :)

    Äh, mietein tätä koko kommentin kirjottamisen ajan, ja musta edelleen Leicester on ehkä naurettavin sana ääntämiseen verrattuna ikinä. Worchester-Vuster on kyl ehkä toinen. Ihme maa.

    VastaaPoista
  4. Joo näitä kyllä riittää, ei se piru vie ole "sathork" vaan "sauthwork", kyllä minä tiedän natiivia paremmin miten sitä ameriikkaa lausutaan :D

    Kiitti hei samoin! Lukisin muuten sun juttuja mieluusti useammin :) Opiskelen antropologiaa aka stalkkauksen ABC:ta University of East Londonissa, et en kauheesti tolle sun Metille pääsee naureskeleen.. Mä meen syksyllä tokan vuoden toiselle puolikkaalle eli puoltoista vuotta nyt takana. Terrorisoi pois meitsi ei vähästä hätkähä.

    Enpä oo muuten varmaan koskaan kuullu Worchesteria ääneen lausuttavan, tolleenko se sanotaan! Ihan kaistapäitä nää britit.

    VastaaPoista
  5. Aaah stalkkauksen ABC kuulostaa mahtavalta! Musta tuntuu et mulla on joku itseopittu kunniakirja siinä jo. Njääh, voidaan sitte vertaistukimaisesti olla naureskelematta toisillemme!

    Hei oikeesti, Brits please. Tässä täytyy kohta alottaa yhessä joku "Näin lausut loogisesti äidinkieltäsi" -workshop.

    Siis joo Vuster. Ja Towchester (ehkä) on luonnollisesti Toaster. En kestä. Mä kun tein puhelinhaastatteluja briteille niin pari kertaa tuli vähän noottia (onneks ihan hyväntahtosta) et enkö oikee osaa lausuu näitä... No osaan mut te lausutte ne VÄÄRIN.

    VastaaPoista
  6. Se on kyllä ihan mielenkiintoista, ainakin välillä, kun vaan saisi jostain motivaatiota revittyä. Kyllä, nauretaan mieluummin niille jotka on jossain ucl:issä ja imperialeissa, kaikki jotain hc-nörejä!

    Kannatetaan. Aattelinkin tehdä ensi semesterillä yhen vapaaehtoistyö-moduulin ja kaipaisin siihen jotain projektia, tollanen workshop vois hyvinkin toimia. Haha mä en ikinä kykenisi tekemään puhelinhommia tässä maassa, ei tulis yhtään mitään :D Ja ehkä en edes alota näitten skottien aksenteista...

    VastaaPoista