12/30/2012

Oh what have you done?

On sinäänsä vähän hullu ajatus tehdä tämmöinen vuoden koonti jos on bloginsa aloittanut vasta kuluneella viikolla, mutta halusin itsekin muistella, että mitäs sitä on tullut tehtyä. Joten here we go, ekat puoli vuotta:

TAMMIKUU

Vuoden ensimmäiset pari viikkoa kuluivat pakaten ja panikoiden, ja erittäin lupaavana päivämääränä perjantaina 13. tammikuuta hyppäsin (tai enemmänkin lyllersin, melkein painoni verran tavaraa mukanani) lentokoneeseen päämääränä Lontoo. Kuin ihmeen kaupalla löysin kämpänkin, ja opiskelijaelämä sai alkaa.

HELMIKUU





Kaikki oli niin uutta ja ihmeellistä. Löydettiin uusien kavereiden kanssa promoottorit ja heidän mukanaan Lontoon yöelämä joka vei mukanaan... Kävin Liverpoolin lähistöllä moikkaamassa siskoani. K-R kävi kylässä. Löysin ensimmäisen erittäin suuria tuskastumisen hetkiä aiheuttaneen kaksilahkeisen. 

MAALISKUU
kamerastani ei löydy yhtäkään kuvaa maaliskuulta. että näin. 

En tainnut tehdä mitään sen kummempaa, arki alkoi tasoittua. Vietin synttäreitäni kuun puolivälissä. Katosin. Löydyin. Tuskastelin niitä kaksilahkeisia.

HUHTIKUU






Nyt saatan puhua omiani, mutta muistaakseni tässä kuussa olin elämäni ensimmäisissä musiikkivideokuvauksissa. Joku tarkkasilmäinen saattaa bongata nutturani Will.I.Am:in This Is Love-videolta, what a crazy night. Oli april showersien aika, satoi muuten joka päivä. Siis Ihan. Joka. Päivä. Tein pikapyrähdyksen Kosille ja sen jälkeen viikoksi Suomeen, pääkohtana kovaa stressiä aiheuttaneet charter-pirskeet.

TOUKOKUU





Ensimmäinen ja viimeinen koe, kesätyön metsästystä. 17th of May aka Norjan kansallispäivä, enpä ole ennen a) aloittanut juomista klo 9 aamulla b) istunut ensiapupolilla aamuviideltä (uskokaa tai älkää mutta jälkimmäinen kohta ei johdu ensimmäisestä). Olin mallina. Tapasin Granpan.

KESÄKUU 





Käytiin Marien kanssa Brightonissa,  pääsin verestämään viiden vuoden takaisia kielikurssimuistoja. Etsin töitä. Olin käytännössä työttömänä puolitoista kuukautta, mitä nyt pari catering-keikkaa heitin. En silti katunut päätöstäni jäädä Lontooseen kesäksi. Olin yksin mutta en yksinäinen. Muutin. Tein pari mainosvideota kämppäfirmalleni. Näin melkein tulevan aviopuolisoni livenä.





xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti