1/01/2013

I repeat the question

Sain tämän kakkososan kuvia vaille valmiiksi, kunnes huomasin, että niitä tosiaan ei ole, lukuunottamatta marraskuista The Cruisea. Nauttikaamme siis sen aikaisista otoksista.



HEINÄKUU

Löysin työpaikan, jossa oli pienen alkukankeuden jälkeen jopa ihan mukavaa. Käväisin kotona viikonlopun verran josta maksoin yli 200 euroa, mutta onhan se äitin ruoka sen arvoista. Sosiaalinen elämä oli vieläkin nollissa. Kävelin ympäri ämpäri kesäistä Lontoota.


ELOKUU

Kävin katsomassa futista olympialaisissa. Löysin toisen työn ja aloitin mukavan seitsemän päivää viikossa-työtahdin jota jatkoin kuukauden verran. Muutin jälleen kuun viimeisenä päivänä. Kaverit alkoivat pikkuhiljaa palailla.


SYYSKUU

Lopetin ensimmäisen työni ja menin kouluun. Sodin uuden kämppäni välitysfirman kanssa, vietin yhden aamuyön läheisessä Hiltonissa. Äiti ja iskä kävivät visiitillä.


LOKAKUU

Siskot kävivät kylässä. Olin überkiireinen kouluhommien kanssa. Kuun viimeisenä päivänä starttasi vuoden mahtavin reissu. Jotenkin onnistuin nukkumaan Halloween-juhlintojen ohi.


MARRASKUU

Vietin ensimmäiset puolitoista viikkoa risteilyllä, pääsin vihdoinkin tsekkaamaan Portugalin places to see-listalta. Söin niin pirusti ja otin aurinkoa surffarirannalla. Kriiseilin opintojen kanssa. Karo riemastutti arkeani muutaman päivän ajan. Jotta elämä ei kävisi liian helpoksi tai tylsäksi, muutin. Neljättä kertaa vuoden sisään.


JOULUKUU

Fiilistelin uutta kämppääni, vihdoin keskustassa! Opintokriisit helpottivat hiukan, kun esseistä tulikin hyviä arvosanoja. Lensin kotiin muutaman päivän etuajassa ja yllätin kaikki. Pääsin vihdoin hiihtämään. Vietin joulua (ai ihaks totta) ja välttelin tentteihin lukua parhaani mukaan.



ps. ei mulla oo noi arskat ihan 24/7 päässä vaikka sellaisen kuvan voisi saada...



xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti