2/25/2014

Well hello

Hurjat kaksi kuvaa eivät liity tekstiin niin millään tavalla, mutta oltiinpa kaffella yksi päivä Grind-nimisessä lafkassa Westfieldissä, jees paikka!


Bongasin toissapäivänä maanmainiosta suomalaisten lontoolaisten facebook-ryhmästä linkin Au pairit Lontoossa-ohjelmaan, jota kaikeksi onneksi pystyy seuraamaan YLE Areenasta. Mielenkiintoni nousi heti, sillä kas vain a) olen ollut au pairina b) asun Lontoossa. Kaikki viisi tarjolla olevaa jaksoa hurahti ohi hetkessä, ja samaistuminen oli väistämätöntä. Jäin kyllä pohtimaan, että kuinka suuri osuus sarjasta on käsikirjoitettua, sillä osa keskusteluista kun oli kaukana luonnollisesta ja tilanteet kovin lavastettuja/pakotettuja. Vähän hämmensi myös Miran potkujen kuvaaminen: itse en vastaavassa tilanteessa toivoisi kameroiden läsnäoloa. Ehkä se ei tosin häntä niin sitten haitannut, joten mikäpä siinä. Niin ja Anna, sellaisia ne (britti)miehet on! Joka ikinen niistä.

Tänään koulussa tuli taas todistettua, että vaikka en ihan kaikkea aina luennoilla tajuakkaan, en ole silti se penaalin tylsin kynä; yksi älyn jättiläinen kysyi, että paljonko tekee 7x3. Mainittakoon vielä kerran, että olen tosiaan yliopistossa viimeisen vuosikurssin opiskelija. Jos pöytäni olisi ollut tarpeeksi suuri, olisin hakannut päätäni sitä vasten. Valitettavasti se ei kuitenkaan ole mahdollista mikäli ei halua tuhota läppäriään samalla, meillä kun tunnutaan noudattavan seuraavaa:

Mennäkö kotiin pääsiäiseksi vai ei, siinäpä vasta kysymys. Koska en ole Hamlet enkä edes omista pääkalloa jonka kanssa kysymystä pohtia, joudun pahan paikan eteen. Periaatteessa voisin mennä, hampilääkärin tuoli nimittäin odottaa pelkääjäänsä Riihimäen terveyskeskuksessa kiirastorstaina, mutta en vain yhtää osaa veikata minkälaisessa tilanteessa olen sen himputin kandin kanssa. Sikäli mikäli kun tilanne luultavasti on vähintäänkin heikko, en mieluusti olisi kamalan pitkän välimatkan päässä kirjastosta ja field sitestäni. Eihän sinne Suomeen toki asumaan ole tarkoitus jäädä (hehheh), ja lomaa on kuitenkin lähemmäs kolme viikkoa, joten pikku-visiitille olisi saumaa. Olisi tuossa kasa kirppistavaraakin. Kaipa sitä täytyy vaan kiltisti laittaa mastercard laulamaan. Tekisi myös mieli laittaa yhden naisen lakko pystyyn, ja olla menemättä kouluun ensimmäisenä päivänä loman jälkeen. Jaa miksi? Koska se on PÄÄSIÄISMAANANTAI. Nyt ei taas pieni ulkomaalainen tajua, että miksi kahden viikon pääsiäisloma loppuu ennen kuin se itse pääsiäinen. Seuraavana vuonna varmaan palataan joululomalta koulunpenkille 25. joulukuuta, ja kokeet pidetään uudenvuodenpäivänä. Pääsiäismaanantai on muuten bank holiday myös tässä maassa, joten hämmästykseni ja kummastukseni suurenee suurenemistaan. Kaipa koulumme on niin maailmankoulu, että ei pal paina uskonnolliset pyhät. (ja ei, en nähtävästi osaa kirjoittaa postausta valittamatta koulustani.)

Seuraavalla kerralla (tai sitä seuraavalla) voisin palata muutaman ruokaohjeen kera. Eikä ihan minkään perinneruokien kanssa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti