6/26/2014

But first, let me take a...

En tiedä miksi mutta en vaan osaa ottaa selfietä? No ei se estä yrittämästä.

No niin, ei mennyt taas kuin puoli ikuisuutta muistaa tämän sivuston olemassaolo.

Viime viikonloppu kului uima-allasbileissä Ranskan puolella, Saksa-Ghana-matsia jättimäiseltä ulkoilmascreeniltä tuijottaen (nokun kaikki muut meni niin ei jäänyt paljon vaihtoehtoja), ja ilmaisfestareista sekä auringonpaisteesta nauttien. Täksi viikonlopuksi olin suunnitellut reissua Lyoniin, mutta nyt kun näin hienosti ajoissa aloin tutkimaan junahintoja, niin ne keikkuvat jossain huntin tienoilla… Aika paljon tulee hintaa päiväreissulle. Noh, meikäläinen ei niin helpolla luovuta, jos saisin järjestettyä pari kimppakyytiä BlaBlaCar.comin kautta ja löytäisin halvan huoneen AirBnb:stä, tulisi yön yli kestävästä tripistä itse asiassa puolet halvempi kuin mitä nuo törkyhintaiset junaliput kustantavat.  Pakko muuten todeta että todella hieno keksintö tuo BlaBlaCar! Sinne siis voi ilmoittaa autossaan vapaana olevista paikoista, ja esim. tämä Geneve-Lyon-väli (n. 160 km) tuntuu lähtevän ihan helposti kympillä suunta. En ehkä mamalle mainosta että hyppään tuntemattoman kyytiin, vaikka itseä ei kyllä sen kummemmin huoleta. Pätevän oloinen saitti ja valitsen kuskin, jolla on paljon suosituksia.

Myös tavan kansalaiset osallistuivat musisointiin

Ilmaisefestarit eli Fete de la Music oli m-a-h-t-a-v-a tapahtuma, alkujaan Ranskasta kotoisin oleva viikonloppuspektaakkeli, jonka aikana on satoja konsertteja kaikissa mahdollisissa eri musiikkityyleissä ympäri maita ja mantuja. Itse kävin mm. joraamassa dub stepin tahtiin, kuuntelemassa klassista musiikkia kirkkomiljöössä, sekä istuin puun alla nauttimassa abstraktista hip hopista, josta tuli uusi suosikki-genreni. Folklore ei oikein uponnut eikä myöskään jazz mitenkään sen suuremmin, mutta about viisipäinen koululaispuhallinsoittokunta jossain porttikongissa varasti sydämeni ja korvani Star Wars-teemalla, James Bond-tunnaria ja muita klassikko-elokuvasointuja unohtamatta. Ah. Oli vaan taas niin kauhian kuuma. Ihan totta miten tulen selviämään siitä Espanjasta parin viikon kuluttua.

Ai muuten! Taas otti tämä saksalainen näppäimistöni voiton meikävelhosta, enkä tajua miten saisin noita aksentteja kirjaimien päälle. Joten tiedän kyllä että fete ei ole pelkkä fete. Blahh, jos hermot riittää alan metsästämään ratkaisua ongelmaan. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti