7/26/2014

Mitä kuuluu?

No mitäs tänne.



- Lomalainen vielä porskuttaa vailla huolen häivää. Mitä nyt vähän stressaa vaihteeksi koittavasta asunnonmetsästyksestä, siitä valmistuuko silloin kun pitäisi, ja jos niin käy niin mitä sitten tekee. No ei niitä kuulu stressata just nyt hei, lopeta jo.

onneksi kuitenkin

- Ensi viikolla takaisin arkeen. Poitsut palaavat sunnuntaina, ja maanantaista eteenpäin vietetään viikko ihan vaan löllöten. Sitä seuraava viikko menee taas vapaalla (!). En jaksa tätä lomailua enää hei haluan tehdä töitä :D Jos joku haluaa palkata mut elokuun ensimmäiseksi viikoksi tekemään ihan mitä tahansa pliis ottakkee yhteyttä!

- Espanjassa oli kuuma ja Lontoossa mahdollisesti vielä kuumempi. Tai no ainakin hikisempi. Olin täysin unohtanut millaiseksi massiiviseksi pätsiksi koko metropolin joukkoliikenne muuttuu rankemmilla plusasteilla. Huhhuh, enpä ollutkaan hetkeen saunonut. 



- Olin Baby. Ylläolevasta kuvasta on leikattu pois mm. kolme miespuolista Ginger-spiceä. 90-luvun teemabileet. En muuten tiedä kuinka hyvin kuvasta tulee esille, mutta napsaisin taas vähän hiuksista pituutta pois. Josko nämä taas alkaisivat kasvaa hiukan rivakampaa tahtia, tuntuu että edistystä ei ole hetkeen tapahtunut. 

- Sain vähän paremmin käsitystä, että millaista on kaksikulttuurisen parisuhteen arki. Ei me olla ihan samasta puusta veistettyjä, ehkä vierekkäisiltä tonteilta kuitenkin. Varsinkin tuolla kyökin puolella eroavaisuudet alkavat kukkimaan. Minä huuhdon astiat tiskauksen viimeisenä vaiheena niin kuin nyt yleensä täysjärkiset ihmiset tekevät. Hän ei. Tiedän kyllä että niin se vaan toimi tuolla saarivaltiossa eli ei se ihan täytenä tällinä tullut, mutta asiat ovat kovin erilaisia kun niitä kokee käytännössä. Ne muuttuvat eläviksi. Eihän siitä tietenkään mitään isompaa showta tarvitse tehdä, hän olkoon huuhtomatta ja minä huuhdon jos mieli tekee. Kunhan tein huomion. Myös ruokailutottumuksemme ovat jokseenkin erilaiset, kuten myös ruoanlaittometodimme. 

- Olen koukussa. Dinner Date-nimiseen ohjelmaan. Ja sen verran pahasti, että kun Sveitsin-telkkarista loppui brittikanavatilaus, asensin läppärilleni VPN-palvelimen, jolla kiertää netti-tv-saittien geoblokkaus (ja tämä on muuten täysin laillista, toim.huom). En erityisemmin välitä realitystä, enkä varsinkaan ruoka-sellaisesta, mutta jokin siinä vaan viehättää. 

- Jenkki ei ole enää se ainut oikea. Enkä nyt tarkoita, että olisin ollut pahasti pihkaantunut johonkin ameriikan karjuun vaan purkka-makunystyräni ovat kokeneet mullistuksen, eivätkä enää vaadi sitä tuttua ja turvallista kotimaista. Tällä hetkellä ygösenä on kanelipurkka, joka saattaa kuulostaa jokseenkin erikoiselta mutta toimii! 



Viisi piinaavan pitkää viikkoa vielä edessä. 

6 kommenttia :

  1. Siis jättääkö se huuhtelematta sen saippuaisen veden astioista? Onpa jännä! Miten sen voi perustella? :D Musta ainakin tuntuis että sitten se saippua on kaikessa ruoassakin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! En keksi muuta perustelua kuin laiskuus :D Jotenkin kummasti se saippua niistä kyllä kuivuessa katoaa, mutta en silti vielä vaihtanut koulukuntaa.

      Poista
  2. Aaah toi astioiden huuhtelematta jättäminen on ikuinen mysteeri! Mun brittikämppiksistä kolme neljästä teki sitä :( onneks oma Walesin miekkoseni sentään osaa huuhdella. Paitsi että se ei kyllä jaksa käyttää pesuainetta ollenkaan kun lähtee se lika kuulemma vedelläkin... laiskuutta lienee tämäkin :I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua katottiin kun mitäkin alienia kun rupesin tuolla anoppilassa huuhtelemaan. Parasta tässä kaikessa on kyllä se, että niillä itse asiassa on astianpesukone mutta eivät vain käytä sitä :D Pelkkää vesipesua en sentään ole vielä päässyt todistamaan.

      Poista
  3. Kummalliset tiskaustottumukset tosiaan.. :D Onko kanelipurkassa ksylitolia? Jos on niin mäkin haluun! Minkä merkkistä se sitten on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoteselostetta ei ole yhdelläkään järkevällä kielellä, mutta ilmeisesti siinä ei ole ksylitolia (enkä yhtään ihmettelisi). Merkki on Stimorol. Jos muistan tuon yhden pötkön maistettavaksi! :)

      Poista