12/19/2014

Opiskelun ihanuudesta

Hej alla.

Mulla ei ole ollut niin minkäänlaista mielenkiintoa avata tätä sivustoa. Kuten varmaan olette huomanneetkin. Viime päivinä varsinkin on lähinnä tehnyt mieli sulkea jok'ikinen sosiaalisen median muoto, koska kaikista tuuteista kuuluu vaan LOMALLE!!!-huutoja. Siis anteeksi vain mutta mille lomalle olette matkalla? Taitaa ensi viikolla olla pari kansainvälistä vapaapäivää, mutta ei ne mulla ainakaan kulu epästressatessa vaakatasossa. 6.1. on ensimmäinen koe. 7.1. seuraava. 7.1. sattuu myös olemaan essee-palautus. Seuraava on 12.1. Että loma alkaa silloin. Jos en siihen mennessä löydä töitä. Sanoin jo etten todellakaan aloita maisteria vielä ensi syksynä puhtaasti sen takia että saisin viettää joulua ihan rauhassa. En välttämättä vietä jouluaattoa nenä kirjassa, mutta ei se stressi katoa yhtään mihinkään ja varmasti tulee siinä kinkun äärelläkin pohdiskeltua feministisiä teorioita ja natsismin perusideologiaa (näin muutama essee-/koeaihe mainitakseni).

Jotta pää pysyisi kasassa ja lihakset pinkeinä niin salilla tulee kiireestä huolimatta juostua 4-5-kertaa viikossa. Meikäläinenhän ei aina (koskaan) pysy mukana ihan tuoreimmissa listahiteissä, joten tämän hetken kovin treenibiisikaksikko on jo jonkin ikäisiä, mutta on kuulkaas aikamoinen meno taattu.





Kuvissa talvista Kew Gardensia. EHDOTTOMASTI kannattaa käydä! Ihan mahtava kokemus. Jota on puhelimen kameralla vaikea taltioida hehe. Sitä ennen käytiin syömässä intialais-kiinalais-fuusiota. Ei toimi. Se oli, miten sen nyt sanoisi, omituista. Palvelu oli ensiluokkaista kuten seurakin, mutta jatkossa nautin näitä aasialais-herkkuja erikseen, en yhdessä. Joo ja en muuten osaa sanoa että miksi tuon yhden lampun alla pötköttää joku. Ehkä väsy yllätti?

ps maanantaina kotiin!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti