4/14/2013

You and your fancy Latin words

Armas vaimosein vähän potkaisi että kirjoitas taas. No sitä saa mitä tilaa.




Aloitetaanko vanhalla tutulla virrellä, että kiire on ja sitä rataa. Eilen oltiin tavalliseen tapaan ulkona, ja tänään on lähinnä löhötty parillakin eri sohvalla syöden ja dataten. Kurt-niminen kahvinkeitin (kyllä, minä nimesin) teki mainiota lattea, eikä Kristinen salaattikaan huonoa ollut. Huomenna löhöily jatkuu samettikakulla. 

Eka kuva yrittää esittää toista kahdesta sormuksesta, jotka löysin Marc Jacobsilta perjantaina, mutta huomio kiinnittynee lähinnä meikäläisen kohtalaisen friikkeihin sormiin :D Ihan totta mitkä noi on? Mutta sormus sanoo "veritas inlustrat", ja jos ette allekirjoittaneen tapaan ottaneet sitä lyhyttä latinaa lukiossa, niin lausahdus kääntyy "truth enlightens"iksi. Näitä oli monta eri tekstiä, ja tämä ei ollut suosikkini mutta valitettavasti "save me and I will save you":ta ei ollut minisormiini sopivassa koossa. On ehkä pakko mennä vielä takaisin...

Niin sitten juhlittiin taas synttäreitä, ylihienostuneen ranskalaisruoan (thank god en ottanut sitä pupuhyytelöä mitä osa seurueestamme kokeili) parissa keskiviikkona, ja eilen tosiaan pikku ulkoilulla. Onneksi on yli puoli vuotta seuraaviin tämän piirin juhliin, ei kestä lompakko tai maksa tätä menoa. No joo. Ehkä voisi olla kotona pari seuraavaa viikonloppua ja vaikka tehdä niitä miljoonia esseitä ja muita? Paitsi nyt kyllä alkaa säät ihan aikuisten oikeesti lämpenemään, bring on the +22 mitä on luvattu jollekin päivälle ensi viikolla. Huomennakin pitäisi olla +19, täytyy siis varmaan jättää se sohva hetkeksi tai edes raahata se ulos!






xxx

2 kommenttia :

  1. Ihania kuvia! <3 Varsinki toi kynttiläkuva on niiiin söpö! <3

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista