4/28/2013

Blahh

tässä kohtaa olisi kuva uusista hiuksistani, mutta koska puhelimeni on tosiaan yhteistyökyvytön on sen saaminen mahdotonta. mutta se löytyy instagramista jos kiinnostaa.



Eilinen oli taas niitä päiviä jolloin ei olisi tarttinut nousta sängystä. Tai ylipäätäänsä edes herätä. Kyllä, olen vieläkin erittäin kyrsiintynyt elämään kun mikään ei tunnu olevan hyvin. Että toivottavasti kukaan ei tullut tänne minkään positiivisuus-piikin toivossa :D Puhelin mäsänä, kouluhommat painaa päälle ja tulevaisuudesta ei tietoa. No kaiken tämän kurjuuden keskellä kävin kuitenkin pätkäisemässä kuontalostani joku 10 cm poijes ja nyt on reuhka niin lyhyt että ei tosikaan. Kiva kuitenkin, jotain mistä ei tarvitse valittaa. Jos joku lontoolainen kaipaa kampaaja-vinkkiä, niin ehdottomasti suosittelen Erikaa!

Taas istun kirjastossa, mitäpä sitä muutakaan sunnuntaina tekisi. Aamulla leivoin pullaa ja tein pienen risotto-eksperimentin, joka oli oikein onnistunut (toim. huom. vaikka saatan puhua normaalia tallaajaa useammin risotosta niin kyllä mä muutakin syön..). Pullat eivät niinkään, tai on ne ihan hyvän makuisia mutta lättänämpiä kuin kiharakampaukseni vietettyään päivän liian niukan ylioppilaslakin alla. Jota en muuten löytänyt viime kotivisiitilläni, harmi olisi ollut kiva vappuasuste. Ei sillä että edes kerkeäisin vappua varsinaisesti juhlia, keskiviikko menee normaaliin tapaan töissä. Ehkä uskaltautuisin iltarientoihin? Jos siellä ruudun takana sattuu olemaan joku joka lähtisi tämmösen ujopiimän (mikä sana) seuraksi niin saa ilmoittautua!



Vähän korvapuustia ja takaisin tiivistelmän pariin.





xx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti