8/21/2013

Blondes really have more fun


Mentiin tarinalla isosisko/pikkusisko. Tulos: kaksi drinkkiä, kolme shottia ja puolikas pitcher per hlö.


Oiskohan nyt taas oltu tarpeeksi kauan poissa. Pikkusiskoni kun sanoi käyvänsä täällä vähintään kolmesti päivässä katsomassa josko löytyisi uutta kirjoitusta (ottakaas mallia muutkin, siinä on kunnon fani!) niin kaipa sitä täytyy joskus jotain julkaistakin.

Vaimokkeeni poistui merten taakse viime viikolla, ja voi tätä ikävää :( Nyt asun kaksin Hartsan kanssa, ja tajusin just että mullahan on vähän niinkuin avomies :D mikä ajatus! Saisi toi avokki vaan joskus viedä roskat ja oppia tähtäämään siihen pönttöön. Vai onko edes olemassa miestä joka tuohon ihmesuoritukseen on kykenevä? Joka tapauksessa, meikkis lähtee etelään ensi viikon sunnuntaina ja siitä seuravana päivänä itään pariksi viikoksi ennen kuin Lontoo soittaa taas pidemmäksi aikaa. En muista onko tullut puheeksi mutta elämääni (toim. huom. on vissiin) kuuluu vahvasti aikamääre kaksi viikkoa. Sellaisella varoitusajalla yleensä lähden. Nytkin tuli taas varattua lennot tuolla maagisella ajalla, ja ei se voisi olla yhtään pidempi- en jaksa odottaa! Jokainen ulkomailla tai miksei jopa ihan Suomenkin sisällä vähän kauempana asunut tietää sen fiiliksen kun varaa ne liput kotiin ja sit voisikin jo mennä vaikka siltä samalta istumalta. Ei mulla vieläkään ole mikään koti-ikävä tai en sitä ainakaan myönnä, mutta on sinne aina kiva mennä. Siitäkin huolimatta, että pikku komeroni muistuttaa joka kerta yhä enemmän ja enemmän varastoa kuin makuuhuonetta. Katsotaan mahdunko enää sekaan. 

Aberdeen on vieläkin aivan huippu, ja tässä oli kuulkaa elämäni kesä. Olen tavannut aivan huippuihmisiä, bilettänyt enemmän kuin lompakko sallii, ja nauttinut elämän helppoudesta. Vihannut miehiä, rakastanut treenausta. Uinut pohjanmeressä, käynyt Hollannissa, löytänyt aivan ässän banaanileipäreseptin. Ryöminyt bileistä kotiin aamukuudelta, huijannut drinkkejä hyväuskoisilta öljymiehiltä, tanssinut niin että hiki virtaa ja kengät hiertää. Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan eikös se niin mene, ja nyt olisi taas aika jatkaa matkaa. Tai lähinnä palata sinne mistä se alkoi.



Mulla oilis pari kuvaa sieltä Hollanista että jospa vihdoin siitä turinoisin.




xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti