8/24/2013

Silti hulluks mut teet



Oltiin siis Hollannissa (Alankomaissa, tiedän tiedän. mutta se kuulostaa jotenkin niin kauheen viralliselta.) Maastrichtin lähellä jossain pikkukylässä koko köörin voimin, eli mama papa ja siskot. Vanhukset oli liikkeessä yli kaksi viikkoa kun road trippasivat sinne, Iida ja Lopsu viikon ja mä sellaiset viisi päivää. Oli muksaa, syötiin, juotiin ja shopattiin. Pari pakollista takapenkkikahinaa unohtamatta, ei tarvitse edes sellaista kuumutta mikä vallitsi pari päivää että tämä trio saa kinan pystyyn. Terveisiä vaan sinne kotiin, kyllä yksi parhaita aamuja tänä kesänä oli kun lapsi halusi skypeen että pääsee valittamaan kuinka Iida söi hänen voileipänsä :D Ootte te aika ihania joskus.

Anyway, tein mahtilöytöjä tuolta outlet-kylästä; en olekaan kuin vasta puoli elämää metsästänyt valkoista v-kaula-aukkoista t-paitaa, ja Vansilta sen viimein löysin! Pulitin muistaakseni 14 euroa. Koska saalis oli muuten uhkaamassa jäädä liian pieneksi, piti käydä Polo Ralph Laurenin kautta ja vihdoinkin ostaa ihan kunnon kauluspaita. Sellainen löytyi, ja vielä TBS:ltä hajuvesi ja meikkis oli tyytyväinen.

Siinä sanaharkkojen seassa takapenkimme hoilasi ehdottomasti viime vuosikymmenen upeinta tuotosta suomalaisessa musiikkiskenessä, nimittäin Hullut Mielenterveyden Puolesta-albumia. Ai ette oo kuullu? Suosittelen erityisesti Ma-ma-ma-ma-maitojuna-biisiä joka jää päähän soimaan loppuelämäksi, esittäjänä Pertti Salovaara.

Asiaan sen pahemmin liittymättä, pakko ylpeillä aamuisella suorituksellani. Menin kuuteen töihin, ja edellisiltana sanoivat vaan että joo taksi tulee hakemaan kun meet niin aikaiseen. No ajattelin että se varmaan tulee joskus 20 vaille kun ei muita nouki kyytiin, olen kuitenkin jo puolelta valmiina. Kello oli pirisemässä 4.54. Puhelin soi 5.05 että tää takso ois ny tosa oven edessä. Yhdeksän minuuttia myöhemmin olin kyydissä. Tässä ajassa siis pukeuduin, söin, pesin hampaat ja meikkasin puoli naamaria kunnes tajusin että voin toki tehdä sen vasta töissä. Mutta ei huono suoritus ollenkaan!




xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti