5/13/2014

A niin kuin grillijuhlat

Koska muutkin niin minäkin. Ja koska mulla ei ole tähän hätään sen tähdellisempää kerrottavaa.


A. Ananas. Koska sellaisen juuri ostin. Halusin vetää tälläisellä kunnon wow-momentilla kaikilta luulot pois heti alkuun. Jännityskirjoitelma edessä, pitäkäähän hatuistanne kiinni!

B. Blogit. Mietin varmaan kaksi päivää muita b-kirjaimella alkavia sanoja kuin blogi ja banaani, mutta koska hedelmäosasto meni jo niin laitetaan nyt sitten tämä. Tuleehan niitä toki jonkin verran selailtua.

C. Cadbury. Siitä ei läheskään kaikki pidä mutta minäpä en pidä Fazerin sinisestä, vastarannankiiski läpikotaisin. Niitten kaakao on muuten jumalaista.

D. Dr. Denim. Ne on vaan parhaat. Uusimmat olivatkin hivenen eri materiaalia kuin entiset, ja koska olen sysilaiska enkä jaksanut palauttaa niitä ajoissa, niin ei auta kun aloittaa aktiiviset punkeemis-harjoitukset. Saatanpa slaissata (hehheh mikä sana näin kirjoitettuna) polvet auki, olen haaveillut sellaisista pöksyistä jo pidemmän aikaa...

E. Englanti. Sekä maa että kieli. Yksi tavoitteistani on joku kaunis päivä olla ihan oikeasti kaksikielinen. Puhua englantia natiivin tasolla. Kehitykseni on jo pitkään ollut mielestäni pysähtynyt, ja jumitan samoissa sanoissa ja lausahduksissa keskustelusta toiseen. Olen tästä aiemminkin maininnut, että sanavarastoni kaipaisi kohennusta. Kielioppi toki myös, mutta en näe sitä niin prioriteettina arkipäiväisessä kommunikaatiossa. 

F. Finnair. Se kun vie kotiin.


G. Gilmoren Tytöt. TV-historian paras sarja. Olen saanut lievän yliannostuksen, mutta eiköhän sitä kohta taas aloita kierrosta alusta. Lempijaksoni on vitoskauden numero seitsemän, ja suurin harmitteluni on se, että sekä Rory että Lorelai jäivät yksin.

H. Hili, Heidi, Karo. Meidän nelikko. Siinä on meikäläisen kaasot ja arkunkantajat (ettäs tiedätte, kandee alkaa bodaamaan ajoissa), sellaiset toverit jotka eivät tule _koskaan_ katoamaan. Harvinaisuus tässä maailmassa. Joiden kanssa kliseisesti juttu aina jatkuu siitä mihin se jäi, oli viime näkemästä sitten kaksi tuntia tai puoli vuotta, joiden kanssa on kasvettu pienistä ekaluokkalaisista suuriksi aikuisiksi. 

I. Iskä. En mielestäni muistuta ulkonäöltäni kumpaakaan vanhemmistani, mutta luonteenpiirteeni ja muutkin attribuuttini ovat selvästi iskän puolelta. Me herätään ennen kuutta ihan kepeästi. Vedetään kaurapuurot aamupalaksi. Nautitaan samoista tyhmistä vitseistä. Riemuitaan, jos on onnistunut nappaamaan päivän Ilta-Sanomat junasta. Ei aina jakseta olla niin kauhean sosiaalisia. Eikä kumpikaan olla ihan niin blondeja kuin mitä mama välillä on. 

J. Jakkara. Vaikka jostain täysin käsittämättömästä syystä (ihan oikeasti, miksi?) moni kuvittelee allekirjoittaneen olevan vähintään kaksimetrinen, olen kuitenkin vain 162 ja puoli senttimetriä korkea. Ylähyllyt jäävät usein vain haaveiksi, joten jakkaroita sun muita pituuden jatkeita tarvitsee selvitäkseen maailmasta, jota ei ole tehty standardimittaista lyhyemmälle. 

K. Kahvi. Olen miettinyt tässä että koska sitä täytyy alkaa huolestua tämänhetkisestä kahvinkulutuksestani… No ei nyt vielä, ehkä seuraavan kupposen jälkeen. 


L. Lontoo. Joo, itsestäänselvyys,, mutta Lontoo nyt vaan sattuu olemaan niin suuri osa elämääni. Joten menköön.

M. Maapähkinävoi. Miten voikaan rakastaa niin paljon jotain, mitä hetki sitten vihasi kuin vastatuuleen pyöräilyä!

N. Norja. Tuo viikinkien kansa, tuo kuumien miesten luvattu maa, tuo kielistä kaunehin; tuo kahden kämppikseni kotimaa joka on vahvasti vaikuttanut monella eri tapaa elämässäni jo muutaman vuoden ajan.

O. OCD. Ei, en ole diagnosoitu saatika edes testattu, vaikka välillä tuntuu että aihetta saattaisi ollakin. Mutta mielestäni tiettyyn pisteeseen saakka omituiset pakkomielteet kuuluu elämään, eikä niistä ole mitään vahinkoa. Kyllä pystyisin tekemään asioita eri järjestyksessä jos haluaisin mutta ei ole mitään tarvetta. 

P. Puuro. Ei sitä muuten aamu käynnisty.

Q. Qatar. Bucket listalla. Sheikit ja sulttaanit, I'm on my way.



R. Riihimäki. Koti. En tule koskaan lopettamaan upean kotikuntani jumalointia. En häpeile juuriani. Sieltä olen ja kenties sinne vielä joskus palaan, aika näyttäköön.

S. Suits. Koska miksi tehdä kouluhommia kun voi tuijottaa Harveyta. Mulla ei ole niin minkäänlaista käsitystä mitä siinä sarjassa oikeastaan tapahtuu, mutta voisin kirjoittaa kandin pituisen analyysin aiheesta "mikä puku sopii Harveylle parhaiten".

T. Tube. Vielä tänäkin päivänä olen aina innoissani kun pääsen metroon. Hahhah. Paitsi mikäli kyseessä on ruuhka-aika…

U. UEL. Meikäpojan opinahjo. Niin lähellä UCL:ää, mutta kuitenkin niin kaukana. Harvoin korjaan jos joku niin erehtyy kuulemaan. 

V. Vaimo. Hähää Laura, luulit etten sua mainitsisi!

W. Whatsapp. Elintärkeä näin ulkosuomalaiselle.


X. Xylitol. Olenkohan koskaan maininnut, että ainut asia mitä vieläkin roudaan Suomesta, on purkka. En luota mihinkään muuhun kun tuttuun ja turvalliseen Jenkkiin. Joo saa sitä täältäkin jostain, mutta varmasti kovemmalla hinnalla kuin Suomesta.

Z. Zac Efron. Sex on legs. Kuumista kuumin. Kyllä, lasken hänet kuuluvaksi elämäni perusteisiin. Ahhhhhhhhhhhhhh

Ä. Äiti. Pakkohan se on mammakin mainita. Mama, mammarainen, mamacita, mutter, rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Ö. Öljymies. Ei niitä voi unohtaa.




Jos kuvista ei käynyt selväksi niin me tehtiin munkkeja. Ja meillä on nykyään grilli.

4 kommenttia :

  1. Kirjoitin just varmaan vartin verran kommenttia, ja sit tökkäsin nakkisormillani väärään kohtaan tässä uudessa puhelimessa, ja woosh - kommentti katosi. :( Mutta lyhykäisyydessään: ihana lista, kamalia mielikuvia arkunkannosta, Zac Efron?? ja jakkarat<3. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhhah eikä, mä en koskaan uskalla hyväksyä kommentteja puhelimella just ton takia kun kuitenkin poistaisin ne :D Kiitos kiitos, anteeksi mielikuvasta, naaaaamms ja oi kyllä <3

      Poista
  2. Sä olet syy mun haukkarin kasvatukseen! Siis jotta olis nätit käsivarret kaasonmekossa ;) Zac Efron oli vähän ylläri mullekin, mut Harvey on kuuma! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis täh, kyllähän Zac nyt on ihan itsestäänselvyys! Haha hienoa että olen motivaattorina :D

      Poista