5/22/2014

Ei Slusikka, ei Shaarukka, vaan...


Voisin tosiaan vähän raottaa kesän suunnitelmia täälläkin. Olen verrattain ajoissa liikenteessä, päätös oli tehtynä jo kuukausi etukäteen! Enkä tehnyt edes pro-con-listaa. Tänä kesänä, tarkalleen 2. kesäkuuta, käy valko-oranssiset siivet etelää kohti laskeutuen Geneveen, Sveitsiin. Pikahuomautuksena tärkeä seikka, mikäli on noille nurkille matkaamassa. Geneve, Sveitsi, ei suinkaan ole sama paikka kuin Genova, Italia. Ei siis kannata koittaa buukata lentoja jälkimmäiseen mikäli haluaa löytää itsensä ensimmäisestä. No en onneksi sentään päässyt vielä maksuvaiheeseen saakka, kun rupesin miettimään, että noinko tosiaan Ryanair lentää niinkin kalliiseen paikkaan kuin Geneve. Olisi kyllä hävettänyt vähän enemmän kuin aika paljon, pidän itseäni kuitenkin kohtuullisen maantieteellisesti sivistyneenä ihmisenä. Mutta joka tapauksessa, sinne Sveitsin puolelle ollaan matkaamassa.

Olen kiertänyt suurimman osan Länsi/Keski-Euroopasta, ja pikkuvaltioiden (Monaco, Andorra, Liechtenstein) lisäksi Sveitsi on ainut, joka puuttuu listaltani (jos nyt tarkkoja ollaan niin myös Irlanti mikäli se tähän sarjaan lasketaan. täytyykin ottaa se agendalle että käy siellä vielä kun Lontoossa asuu, täältä kun saa menopaluu-lennot ihan vaan muutamalla kympillä). Sanomattakin siis selvää, että olen enemmänkin kuin vain innoissani! Heinäkuussa olen vapaalla lähes kolmisen viikkoa, ja aion reissata ainakin Espanjaan viikoksi, katsotaan mihin muualle sitten budjetti riittää ja mieli vie, saatan tulla myös  Lontoossa käväisemään. Olisi kyllä muksaa saada noita pikkumaitakin bucket listalta raksittua…

Ja voisi toki mainita myös että mitä siellä aion puuhastella, no minäpä menin ja löysin itselleni au pair-pestin. Pari puolisuomalais-tenavaa siellä odottelee meikäläistä, vanhempi on täysin kaksikielinen mutta nuorempi vain ymmärtää suomea, vastaa toisella kielellä. Tästä voi tulla mielenkiintoista. Menen myös ranskankurssille elokuussa, verestämään aikanaan Luxembourgissa opittuja about kahta sanaa. Siitäkin tulee mielenkiintoista. Perhe kuulemma rakentaa parhaillaan uima-allasta ihan vaan meikäläistä varten, pitäisi kuulemma valmistua kesäkuuksi. Että onpas sitten aktiviteettia sille yhdelle aurinkoiselle päivälle, mitä joku säätiedotus lupasi. Siis ei kai siellä OIKEASTI sada niin paljon??

Sontsa täytynee siis pakata mukaan kuormaan, jollaista en olekaan hetkeen päässyt siirtelemään! Mitäköhän sitä ottaisi mukaan. Kun on kuitenkin vaan kolme kuukautta. Otan kaksi ruumalaukkua, mutta ehkä niitä ei kannattaisi ihan äärilleen pakata lähtiessä. Tosin Sveitsin hintatasolla shoppailuja ei tule liian tiheään harrastettua. Mulla on muuten jo nyt ikävä tätä meidän kämppää, tämä on ollut ehdottomasti makein Lontoo-asunto tähän mennessä. Ei mikään ihan tusina-opiskelijaluukku. Vai kuinka moni voi sanoa asuvansa kolmikerroksisessa talossa, jossa on kierreportaat ja sisätiiliseinä? Tästä paikasta on todella tullut koti. No joo en ala nyt vielä sen enempää herkistelemään vaan nautin viimeisistä päivistä, kuten sanottua kiirettä pitää ja ihan just on jo kesäkuu!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti