11/14/2014

14/11


Puolet viime perjantain listasta suoritettu!

Sain siis aikaiseksi liittyä sinne salille, ja nyt tässä istuskellaankin lihakset niin muussina, että kyllä saa taas ihminen hämmästellä mitä kaikkea sitä itselleen tekee. Ja koska olen jälleen niin troo-sporttaaja, terveellinen eläjä, #fitness, googlailen mitä kaikkia kivoja superfoodeja voisin tilata. Onkohan maca ihan niin kauheeta kuin mitä internet sanoo? Msm-kapseleita vetelen jo, ja jos niistä selviää niin eikös sitten selviä ihan mistä vaan? Miksi en ole muuten ennen tajunnut Amazonin mahtavuutta proteiinijauheiden saralla. Paljon halvempaa kuin esim. Holland & Barrettissa (mikä nyt ei sinänsä tule yllätyksenä. siis että joku on halvempaa kuin H&B). Varmaan Jenkeistä tilattuna saisi vielä edukkaammin, mutta jotenkin pysyn mieluummin vaan Euroopan sisällä. 

Kaikki varmasti tajusivat tuosta kuvanlaadun riemuvoitosta että olin Helinä-keiju halloweenina. Näkyy siinä pala siipeä! Bileet olivat kovin onnistuneet, ja meikämamma jaksoi jorata jatkopaikassakin pikkutunneille asti. Seuraavana on vuorossa kiitospäivä-kekkerit, pakkohan se on kun saman katon alla asuu amerikkalainen. En ole kalkkunan suurin ystävä, mutta ainakin jälkiruokapiiraat kuulostavat maistamisen arvoisilta.

Voi olla että tämä tahti jää tälläiseksi vähän verkkaaksi taas. Koska elämä on aika kivaa ja hyvin pitkälti arkipäiväistä (ehkä tekisin taas päivä kanssani-merkinnän?). Ne kaksi kurssia mitä käyn koulussa istumassa ovat molemmat itse asiassa todella kiinnostavia eikä kumpaankaan ole pakollisia lukemisia. Varsinkin historian opettaja oikeasti opettaa eikä oleta että me tankataan 1000 sivua joka viikko ja sitten pidä kuulustelua. Jos maksan opiskelusta tuhansia puntia, niin mielestäni ansaitsen opetusta, en piiskausta- voisin mennä sinne kirjastoon lukemaan maksamatta pennin hyrrää. Olen myös nukkunnut todella makoisasti tällä viikolla, enkä enää nukahtele lattialle klo 22.00 (niinkuin vielä hetki sitten). Kovasti tuo liikunta vaan piristää! Ja/tai soijamaidon juonnin lopetus, joka jotenkin teki meikäläisestä oudon… Mene ja tiedä, mutta ilmeisesti soijalla on jokin yhteys hormoneihin (?). Pitäkää vaan hulluna, mutta nyt löytyy jääkaapista mantelimaitoa ja sen loppuessa aion kokeilla kauramaidon valmistusta. Ja jätän soijat muille.


ps. en ole vieläkään saanut korjattua wordiani, joka on ollut rikki tässä puolisen vuotta. ihmettä odotellessa aloitin essee-kirjoituksen blogipostauksen muodossa, joten jos tässä joku päivä pärähtää eetteriin postaus otsakkeella "was bolshevism a genuine mass movement?" niin se ompi vahinko. mutta koitan yrittää erottaa julkaise- ja tallenna-namiskat toisistaan. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti