5/29/2013

Se nimeltä mainitsematon Kari Tapion biisi, joka jämähtää päähän soimaan vähintään kolmeksi päiväksi

Nyt on jokainen silmäpari ja aivonystyrä siellä odottanut ihan paineissa että no minkä self storagen se valkkaa, ja voittajaksi tällä kaudella päätyi tittidittidii: nanny-perheeni ullakko! Tässä viehkeässä kokonaisuudessa on neliömetrejä n. neljäkymmentä, rajaton säilytysaika ja kaupan päälle sain kuljetuksen ja shamppanjapullon! Ei huono diili ollenkaan. Seuraava kautta odotellessa.

Pakko taas päivitellä niin kuin joka kerta muuttaessa että uskomatonta miten sitä tavaraa kertyykään. Aika näppärästi täytettiin seitsemän hengen auto, kun vajaa puolitoista vuotta sitten tänne saapuessani materiaa löytyi kahden matkalaukullisen verran. Kenkien laskun lopetin pariin tusinaan, veikkaan että loppusumma on siinä 35 kappaletta. Kotoa Suomesta löytyy useampi kymmen myös. Silti tuntuu että hiihdän aina niissä samoissa...

Nyt istun junassa, 2 tuntia 40 minuuttia takana, monen monta vielä edessä ennen kuin Aberdeenin valot alkavat siintää silmissä. Olen ehtinyt jo nauttia kupin teetä keksien kanssa sekä kasvislasagnea porkkanasämpylän kera. Vielä en ole kerennyt alkoholipuolelle, mutta onhan tässä tosiaan aikaa. Rantaudun Absuun viiden kieppeillä, ja illaksi on jotkut synttärijuhlat tiedossa ja huomiselle kanssa ja perjantainakin taisi olla bileet. Mutta ei se mitään, koska meikä on LOMALLA!! Wuhuu, puoliväli yliopistoa rävähti mittariin just! Kunhan pääsee kaikesta läpi that is.




Tajusihan kaikki ton otsikon ja sen yhteyden tekstiin? :D



edit// ei näköjään, heti tuli palautetta. kyseessähän on tietysti kartsan upea tuotos nimeltä juna kulkee, ja nyt jos heidi, hili tai karo ei tätä tajunnut niin hävetkää.

xxx

8 kommenttia :

  1. Tajusin tajusin !! :D niin kivaa kun pääset Aberdeeniin ! :) Onko sulla töitä ollenkaan kesällä ?

    VastaaPoista
  2. Haha hyvä Hili! Kovasti hakusessa, eiköhän tästä jotain löydy :)

    VastaaPoista
  3. Tottakai tajusin! Ja nyt se jämähti päähän tietenkin heti :D

    VastaaPoista
  4. Hehheh niin sitä pitää, luotin teihin kyllä :D

    VastaaPoista
  5. Sama juttu juu.. ihanaa :D

    VastaaPoista
  6. Upeaa toverit, ja haha pahoittelen että se soi nyt kaikkien päässä :D

    VastaaPoista
  7. Kiitos otsikosta. Siis todella. Nyt on juhannus pelastettu ja vedetty kunnon Suomi-sfääreihin :D
    Ja apua, mistä sitä tavaraa tosiaan kertyy? Silloin kun muutin tänne kaks vuotta sitten, päätin et jatkossa en osta ikinä mitään mikä ei ois mulle niin tärkeetä et se ois saatava raahattua mukaan maasta toiseenkin muuttaessa. Tää ajatus tietysti toimi pettämättömästi... Tosin tollasella säilytysratkaisulla kuin sulla se tuskin hetkeen haitannee!

    Ihanaa lomaa!

    VastaaPoista
  8. Hahhahh, ei ole juhlaa jota kartsa ei piristäisi :D
    Siis mä en todella osaa sanoa, ainut mitä keksin on että joku öisin/mun poissaollessa kantaa sitä mun huoneeseen. Ja opiskelijana toki aina vastaanotan kaiken ilmaiseksi tarjolla olevan irtaimiston, siitä voidaan olla montaa mieltä että montako kasaria tai soppalautasta ihminen tarvitsee mutta kun ilmaiseksi saa niin pakkohan se on ottaa! Tää mun "murehditaan asiasta huomenna tai mieluummin vasta sitten kun on ihan pakko"-mentaliteetti ei aina kanna kauheen kauas. Enkä minäkään, voisko joku pliis jo keksiä teleporttauksen?


    Kiitos kiitos!

    VastaaPoista