6/03/2013

Yet another place to call home

Jaahas mistäköhän sitä aloittaisi. Pahoitellaanpa vaikka ensin, että en ole vielä kerennyt mitään täältä ylämailta päivittelemään mutta nyt sen teen!







Skotlanti on ollut kovin kostea. Sää on oikein aurinkoinen, vähän vilpoinen mutta ei sentään pakkasen puolella. Mutta tuo juomapuoli on ollut hoidossa. Loman alkua juhlittiin kolme iltaa putkeen jonka jälkeen kisakestävyys tuli vastaan ja oli pakko rauhoittua. Nousi siinä vähän kuumettakin. Työnmetsästys on luonnollisesti jäänyt taka-alalle, mutta tänään on kierrelty CV:tten kera ympäriinsä ja nettihakemuksiakin on lennellyt sinne sun tänne. Huomenna on edessä parin vuorokauden nanny-keikka, jotain edes!

Vaimokkeeni miespuolikas oli täällä muutaman päivän ja siinä ajassa ehdimme muun muassa päätyä siihen, että meikkis on sen suhteen aivot. Oli kyllä ihan hyvä että oli mies talossa niin saatiin tukossa oleva käsienpesuallas (onkos tämä sana... en taaskaan keksi mitä sink on suomeksi enkä jaksa googlaa) avatuksi ja tyhjyyttä piipittävä palohälytin hiljaiseksi. 

Ei oo näköjään noita kuvia tullut otettua liian paljon. Ja nyt ei vaan jostain syystä teksti kulje, palaan toiste kun enemmän asiaa!




xxx

4 kommenttia :

  1. Hei SAMAISTUIN ! Mä sanon _aina_ "sinkki", kun tarkoitan sitä käsienpesuallasta/lavuaaria/sitä paikkaa minne tiskit kerääntyy ja josta kuuluisi saada vettä. Sitten Vesa ärähtää että "sinkki on kuules alkuaine ja jäkäjäkä". Tämä keskustelu käydään meillä ainakin viikoittain.

    Hyvä että oot päässyt turvallisesti perille ja hyvä että sitä on juhlittu asianmukaisesti. ^^ Paljon paljon terveisiä ja rakkautta Laurallekin ! <3

    VastaaPoista
  2. Mut se on ihan loogista! Niin monta sanaa saa suomeksi kun vaan heittää i:n perään. Hahhhah voin kuvitella kyllä Veskun :D

    Jepulis, ois muuten kiva skypettää joskus :)

    VastaaPoista
  3. PALJON TERVEISIÄ HILMALLEEE<3<3 XOXO

    VastaaPoista