6/12/2013

Mitä lukisin?

Niin, kertokaas te? Lukulistalla olisi monta tyhjää paikkaa täytettävänä, sanokaahan mitä blogeja sieltä puuttuu. Kaikkea saa ehdottaa, mutta mistään heppablogeista en suuremmin innostu enkä ruuanlaittovinkkejäkään kaipaa (tai no, kaipaan, mutta en kauheasti jaksa lukea niistä). Ehdotuksia kehiin woop woop! Varsinkin jos siellä on ulkosuomalaisia niin ilmoittakaa itsestänne.




ps toki jos sulla on maailman kähein heppablogi niin kerro ja käyn kyllä katsomassa.








xxx






3 kommenttia :

  1. Mä en oikein lue kenenkään muun, paitsi kavereiden, blogeja, koska tuntemattomien ihmisten elämät ei kiinnosta mua. :D Tämä blogi on kuitenkin poikkeus sääntöön, koska siellä on a) oikeasti hyvää läppää ja b) oikeasti mielenkiintoisia pohdintoja. Ja ilman sellasta "ostin uuden topin ja kynsilakan, mitäs tykkäätte ja täs me ollaan mun poikakaverin kaa jossain maailman äärissä ja kaikki on ihanaa ja autenttista plaaplaaplaa".

    Suosittelen !

    http://www.lily.fi/blogit/ite-puin

    VastaaPoista
  2. minäminä! en voi sanoa että maailman pähein blogi mutta itse kirjoittelen ulkosuomalaisena lähinnä kavereille ja sukulaisille. sun blogista sen sijaan kiinnostuin joskus aikoinaan kun huomasin että aika samanlaisia reittejä ollaan menty ulkomailla :D suomesta ensin luxiin ja sille tielle on jääty..

    nikklasverige.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Haha Hili, kiitos vinkistä käyn vilaseen!

    Laura, käyn kattoon sun blogin kanssa, hauska kun löytyy "kohtalontovereita" :)

    VastaaPoista