6/10/2013

Can't Hold Us




En edes aloita että kauanko käytin näiden kuvien kanssa taisteluun, blogger on mitä luultavimmin nainen ailahtelevaisuutensa perusteella. Ei sillä että miehetkään olisi mitenkään liian stabiileja, mutta niillä sentään menee mielialanvaihtelut ääripäästä ääripäähän, eikä heilu missään harmailla alueilla niinkuin naisilla.

Lauantaiaamuna suuntasimme pankkiin, ja keskustassa oli meno päällä. Nopean googlauksen jälkeen selvisi, että kyseessä oli 1 mile run-tapahtuma, jossa tosiaan juostiin hurja yksi maili, kilometreissä siis sellainen puolitoista (?). Sen perään päräytti paikalle melkoisen komea kulkue, joka kesti ainakin puolisen tuntia; sen jälkeen luovutettiin kun loppua ei tuntunut näkyvän. Jonkinlainen hyväntekeväisyystsydeemi joka tapauksessa, ja siellä oli jos jonkinlaista hiipparia Skotlannin Nepal-yhteiskunnasta syöpälapsiin ja yliopisto-opiskelijoihin. Kulkuetta johti luonnollisesti säkkipillisoittokunta. 

Arvatkaas muuten mitä on toi vaahto tossa drinkissä? No kerron. Se on kananmunaa. Käytiin eilen leffan jälkeen (Hangover 3, en todella suosittele, ei todellakaan yhtä hyvä kuin edelliset ja ihan erityyppinen) kylän parhaassa drinkkimestassa, ja ihan menevä kuppila mutta drinkit oli ehkä vähän turhan fancypansy meikäläisen makunystyröille. Mutta täytyy silti päästä uudestaan!


Otsikko Macklemorea, upea kipale.





xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti