6/23/2013

Work hard, shop even harder

Jou!

Kiesus sentään kun ei edes koneella ehdi olemaan. Olin eilen töissä ensin 7-12 ja 17-23. Ja tänä aamuna taas seiskalta. Tai ainakin piti olla. Meidän pomot on niin kivoja että järkkäävät kyydin jos tulee aamuvuoroon ja illalla jos on yli yhteentoista saa myös pirssin himaan. Niinpä oli vekkari pirisemässä varttia vaille kuusi niinkuin jokaisella kuuluisi sunnuntaiaamuna olla, jotta olisin ovella 6.30 venaamassa kuljettajaani (jonka nimi valitettavasti ei ole James, vaikka sen luulisi olevan pakollinen brittikuljettajalle. to be fair though, kuskini on kyllä liettualainen että annettakoon anteeksi tällä kertaa) vain avatakseni ikkunaverhot kello 6.10 ja kauhistuakseni kun ikkunan alla lymyää tuttu hopeinen biili. No niin sitten jäin kyydistä kun vielä siinä vaiheessa olin yöpuvussa aamupalaa mussuttamassa, ja loppujen lopuksi olin töistä puolisen tuntia myöhässä. Mutta ihan käsittämätöntä tulla tolleen 20 min etuajassa ja sitten ei edes odota (okei okei se soitti kolmesti mutta harjasin hampaita niin vimmattua vauhtia että en huomannut) kun ei se kenenkään etu ole! Hän tekee turhan keikan ja minä olen turhaan myöhässä eli muut joutuvat tekemään mun hommat siinä odottaessa. Anteeksi tästä avautumisesta mutta voitte kuvitella kuinka tuollainen kismittää kun yöunia oli alla vajaa kuusi tuntia ja takana raskas päivä. 

Asiasta luvun yhdeksän neliöjuureen, oon vähän shoppaillut. Töihin piti luonnollisesti hankkia uudet vaatteet vaikka tämän wannabe-gootin vaatevarastoista kyllä kokomustaa löytyisi vaikka mihin lähtöön (ihan totta omistan varmaan esim. kymmenet enemmän tai vähemmän identtiset mustat housut), niin pyörähdys vanhalla kunnon hooämmällä kevensi rahapussia mukavasti suuren primark-pettymyksen jälkeen. Kiikutin kassalle niin housut, jakun kuin puseronkin, ja myöhemmin kävin hakemassa samaiset pöksyt vielä toisessa värissä. Luonnollisesti vain jakku oli halvennuksessa niinkuin suurin osa puodista, mutta tunnollisena kuluttajana maksan täyttä hintaa ostoksistani. Enhän mä edes veroja maksa niin jollain tapaa pitää kansantaloutta tukea!



Tänään käytiin keilailemassa töitten jälkeen, huomenna salille jee ja yllättäen töihin. Kävin tällä viikolla salilla viidesti hahhah, kerran jopa kahdesti samana päivänä. Eiköhän ainakin samoihin lukemiin päästä ensi viikolla. Juhannusta vietettiin grillaten kuten asiaan kuuluu, siitä lisää lähipäivinä!



Loppukevennyksenä whatsappailua pikkusiskon kanssa. Tällaisen kuvan näköjään annan, lapsonen ihan tosissaan nimittäin kysyy :D





xxx

3 kommenttia :

  1. Mun mielestä oli ihan asiallinen kysymys. Oot kuitenkin käyny sitä tavallista tallaajaa useammin julkkisten kanssa samassa baarissa

    VastaaPoista
  2. No eihän tota tarvitse ees kysyä, totta kai olet ollu sen kaa baarissa! Kerro kaikki ! :D Aika läppä kyl että tollasta kysytään, noin ihan muuten vaan. :D

    Mietin jo että pitäiskö mennä Jurassicrockiin, kun Macklemore esiintyy siellä. :)

    VastaaPoista
  3. Toki toki, mutta valitettavasti niitä julkkiksia ei vaan niin kauheasti täällä Aberdeenin yössä näy :) Eihän sitä tietty koskaan tiedä, ja raportoin kyllä täällä heti jos näin käy.

    Hahhahh Hili oisinkin! Mutta tosiaan eipä noi maailmanluokan julkimot kauheesti tänne Skotlannin perukoille eksy :D Vaikka näköjään sinne Jurrasicrockiin kyllä haha, mee ihmeessä!

    VastaaPoista