6/07/2013

Another day at the office




Hahhhah, jostain syystä bloggah heitti noi kuvat tolleen niin olkoot!

Ostin bikinit, koska kyllähän täällä +16 helteissä rantsuun pääsee. Mutta pakkohan se oli kattookaa nyt miten söpöt! Ja ei, en ostanut alaosaa, mitä nyt semmosella. Hengaan nyt töissä (vasen alakulma) ja venaan että toi papparainen tulee ja vapauttaa mut. Mulla on täällä hullut bileet päällä, kello on 9.30 but who cares. En sentään aloittanut aamua shoteilla niinkun Lauran kanssa tuntuu nykyään olevan tapana. Rehab before uni starts, party of two? Illaksi vielä lastenvahtikeikka. Huomenna olisi pool partyt, katsotaan pääsekö uusi bikinin-puolikas liikenteeseen. Tänään on myös tarkoitus vihdoinkin liittyä sinne salille, pikkaisen tämäkin projekti venähtänyt..

Olen ehkä maininnut, en muista, mutta tosiaan liikun täällä jalkaisin kaikkialle. Toki Lontoossakin tulee käveltyä useampi kilometri päivässä vaikka kuinka menisi vain julkisilla, mutta täällä tosiaan kävelee _kaikkialle_. Katsoinpa google mapsista eilisen matkan, ja semmonen 10 km tuli käpösteltyä. Sen kun saisi vielä juosten kulumaan niin avot! Aikomuksenani on (oli) osallistua yhteen hyväntekeväisyysjuoksu/kävelytapahtumaan, mutta se onkin jo tässä kuussa, en tiedä olenko ihan valmis. Ja en tajua miten tuollaiset tempaukset toimii, tai siis miten sitä rahaa kerätään? :D Olen myös viihdyttänyt itseäni tutkimalla maisteriohjelmia eri maissa. Maailma on oisterini ja niin päin pois mutta huhhuuh onneksi ei tarvitse vielä osata päättää!



Ja ai niin, jos joku on pysynyt perässä näissä "lue rivien välistä"-jutuissa, niin enää ei ole mitään luettavaa. Paitsi hahhahhahhah jos joku on katsonut fresh meattia niin meinasin tehdä Josiet.






xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti