4/15/2014

Kauas on pitkä matka


Tää onkin tälläinen "päiväni kuvina"-postaus hehheh, kun viime vuorokaudet voi aika hyvin tiivistää näin yhteen kuvaan. Tietokoneen oikealla puolella data, vasemalla teoria ja keskellä kirjoittajan haamu. Lähti varmaan hakemaan lisää kahvia. Edessä muuten aina yhtä viihdyttävä Aamuposti. Siis voiko olla parempaa aivot narikkaan-luettavaa kuin paikallislehden tekstiviesti-palsta? Jokakeväiset koirankakkakeskustelut, meluavista naapureista valittaminen ja kadonneiden kissanpentujen metsästys- kyllä kalpenee monet tosi-tv-ohjelmat! Tästä tulikin muuten mieleeni, että enpäs ole pitkään aikaan lukenut Metro-lehden lukijaosastoa (tai koko lehteä oikeastaan). Sinne kun voi laittaa viestiä että hei sinä kuumis laiturilla 13 joka aamu kello 7.23. junaa odottamassa, olet elämäni tarkoitus ja kansi mun kattilalleni, mentäiskö joku päivä sumpille. Mistä sitä tietää että onko se prinssi Harry vihdoinkin muistanut laittaa meikkiksestä etsintäkuulutuksen, ja olenkin nukkunut onneni ohi! Jos joku muu lontoolainen kyseistä journalismin riemuvoittoa lukee, niin tulkaa huikkamaan mikäli siellä etsitään "sitä viehättävää silmälasipäistä vaaleaverikköä". 

Vaikka kuinka aina valitankin että en jaksaisi tehdä kandiani, että koko juttu on blääh ja aineiston keräys pakkopullaa, niin on se kuitenkin sanottava, että aiheeni on loppujen lopuksi ihan mielenkiintoinen. Tutkimus on ottanut jo tämän matkan varrella monta eri suuntaa, mutta koitan nyt pysyä tässä mihin olen nyt matkalla, enkä ymppää liikaa kaikkea tarpeetonta ja ylianalysoi. Varsinkin tuo viimeksi mainittu kun koituu välillä ongelmaksi- minähän kun analysoin vaikka puhelinluetteloa väitöskirjan verran. Olen niin tumpelo mitä tulee lähteiden etsimiseen ja teorioiden käyttöön, en osaa. Sitä ei lukiossa muuten tarpeeksi opetettu! Kyllä on hyvä aina syyttää entisiä oppilaitoksia ja opettajia omasta osaamattomuudestaan. 

Mutta tosiaan otsikkoon viitaten, kaukana on kaukana. Jahka saavutan neljän tonnin välietapin voinee huokaista edes hiukan. Kunnes muistaa sen yhden esseeen jonka lupasi tässä lomalla kirjoittaa ja jota ei ole edes aloittanut vielä. Hups..

ps lirkuttelin vähän isille ja saan ottaa taas järkkärin lainaan, yayyyyy

pps muistin juuri taas että mulla on se pirun hammaslääkäri torstaina!! eurosta vetoa että unohdan mennä. tulkaapahan sitten torstai-iltana naureskelemaan saamilleni sakoille.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti