4/02/2014

It's going down, I'm yelling Tinder

En jaksa tästä ihan kauheasti jauhaa kun varmaan hermostutan ympäristöäni jo tarpeeksi muutenkin aiheella, mutta meikäpoika meni ja VIHDOIN uskaltautui päivittämään sen iOS 7:än, ja täten pääsi mukaan Tinderin ihmeelliseen maailmaan. Mistä olenkaan jäänyt paitsi! Pakko sanoa että kaikki te jotka sijaitsette sen maagisen 160 kilometriä Lontoon ulkopuolella, suosittelen vakavasti harkitsemaan siirtymistä tänne. Tunnen itseni suorastaan etuoikeutetuksi päästessäni chattailemaan brittipoikien kanssa, varsinkin ihka aitojen Essex-ladsien kera. Ja jotta kukaan ei nyt saisi väärää käsitystä, niin essexiläinen perusjamppa ei ole varsinaisesti meikäläisen pala kakkua, mutta pakkohan sitä on testata missä kaikkialla olisi markkinoita! Näköjään kelpaan hyvin siellä nurkilla, mitähän tästä pitäisi päätellä… Olen myös syväluotaavien empiiristen tutkimuksieni jälkeen tullut siihen tulokseen, että n. 50% tämän maan miehistä on nimeltään joko James tai William. Tuli tämä nyt yllätyksenä tai ei. Miehet myös yrittävät tehdä vaikutuksen pituudellaan (josta olen yhtä kiinnostunut kuin geofysiikasta, kunhan miekkonen ei ole lyhyempi kuin meikäläinen niin kaikki käy) sekä eivät todellakaan ajattele minkälaisia kuvia sinne profiiliinsa iskevät. Siis en odota mitään upeita suunniteltuja potretteja, mutta olisi kiva a) nähdä sun naama b) ymmärtää mikä niistä naamoista on sun kun laitat pelkkiä kymmenen hengen ryhmäkuvia c) nähdä kuva jossa teet jotain normaalia. Myös poseeraukset erilaisten ampuma-aseiden ja/tai todella kuumien tyttöjen kanssa on vähän ääh. En halua nähdä että kykenisit sekä pamauttamaan aivoni kattoon että saamaan 10-kertaa kuumemman misun kuin meikä. Täytyy tosin todeta, että itsehän itse asiassa olen aloituskuvassani ase kädessä toisen tytön kanssa, mutta kuten yksi matcheistani totesi niin ollaan "equally hot", joten lopputulos on onnistunut. 

Koska olen niin hassunhauska ihminen ja odotan vastaavaa ominaisuutta myös sulhaskokelaaltani, niin pyydän esittelytekstissäni poikasia heittämään cheesyimmän iskureplansa mitä takataskusta löytyy. Tämä on osoittautunut ehkä noin maailman parhaaksi ideaksi, ja yrityksiä on lennellyt yhtä sun toisen laista. Vai mitä sanotte näistä? Note että pitelen Norjan lippua yhdessä kuvassani.






Kyllä, tajusin että se oli pick up line. Mutta en vaan oikeasti keksinyt mitä tuohon olisi kuulunut reagoida? :D


Tarina ei tällä kertaa kerro, että kuka näistä kahdeksasta kokeelasta oli se onnekkain, ja vei meikäläisen kahvikupposelle! Myöskään jatkoa ei tipu valitan, pidetään jonkinmoista mystiikkaa täällä yllä. Mutta Tinder on ehdottomasti hauskinta mitä olen hetkeen kokenut, harmi kun en uskaltanut tuota maailmaa mullistavaa päivitystä tehdä aiemmin! En malta odottaa että pääsen ensi viikolla testailemaan, että millaisia reploja löytyy suomalaisilta tuppisuilta. Ja millä kielellä niitä tulee jos esittelytekstini on englanniksi ja tosiaan heiluttelen sitä Norjan lippua. Vi ses. 

6 kommenttia :

  1. Hahah, ihan huippuja :D oon kuullu huhuu että Lontoossa aika kiva tinderöidä kun tarjontaa ilmeisesti löytyy....!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, paitsi mä oon saattanu _vähän_ innostua ja jotkut hylätyt kiertää jo uutta kierrosta :D täytynee laajentaa piiriä.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Olen tässä nyt pari päivää koittanut keksiä lyhyehköä mutta tyhjentävää vastausta, mutta en kykene moiseen :D Oon yksinkertaisesti surkea selittämään. Mutta siis se on älypuhelinapplikaatio, joka tekee sulle profiilin facebook-kuviesi avulla, ja ihmiset painaa sulle joko tykkää tai ei tykkää. Jos joku josta olet tykännyt tykkää susta takaisin, pääsette keskustelemaan. Jos joku ei tykkää susta, et saa ikinä tietää! Voit itse määrittää asetuksissa, että minkä sukupuolen ja ikäluokan edustajia haluat nähdä, ja kuinka laajalta alueelta. Toivottavasti tämä selvensi jotenkin hahhah.

      Poista
  3. Tinder on ihan huippuhyvä! Ihan ku jonkunlainen hauska peli, hyvännäkösillä miehillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan loistava! Varsinkin kun sen ottaa vaan pelinä eikä välttämättä minään virtuaalisena amorin nuolena. Tai eihän pikku romanssi toki haitaksi olisi, mutta ei saa yrittää liikaa.

      Poista