3/30/2014

Kolmas


Reseptikulman kolmas tuotos olkaa hyvä! Tämä on H-Y-V-Ä-Ä. Nyt ne skeptisimmätkin terveysherkkupelkääjät kaivavat avokadot ja banaanit naftaliinista ja kokeilevat tätä suklaavaahtoa.

Ainesosat ja koko prosessi itsessään on erittäin yksinkertainen.

(yhdelle)

- yksi avokado
- yksi banaani
- neljä taatelia
- n. ruokalusikallinen makeuttamatonta kaakakojauhetta. Jos haluaa hifistellä laittaa raakakaakojauhetta, mutta koska en sellaista omista saatika tiedä mistä moista hankkia, niin tällä mennään hyvin

Kaikki haluamallaan keittiökoneella sörsseliksi. Banaanini oli aika raaka, joten sen takia nuo taatelit (jotka myös liotin ensin kun olivat niin kovia). Muussasin myös banskun ensin, luultavasti tarpeetonta mutta teinpä silti. Luonnollisesti kannattaa tarkistaa maku ja lisätä haluamaansa makeutusta mikäli kokee tarpeelliseksi, itse en mitään laittanut. 

Seuraavaksi täytyy alkaa kehitellä tästä jonkun kakun päällistä, mistähän tekisi pohjan. Olisi muuten myös varmaan aika nannaa jos heittäisi messiin appelsiininkuoriraastetta...

2 kommenttia :

  1. Ihan pakko tarttua tähän: asiat on aika huonosti, jos säilyttää banaania ja avokadoa naftaliinissa. :D Mutta kuulostaa tosi hyvältä, ja just tollaselta mikä on nopea tehdä, jos haluaa saman tien tehdä vaikka jonkun jälkiruoan. :) Pitää kokeilla !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah, mun piti tiedätkö ihan googlaa toi sanonta että varmasti menee oikein kun se tosiaan on niin hassu :D kyllä vain, nopeasti valmistuu ja maukkaalta maistuu!

      Poista