8/20/2014

Ain't no mountain high enough


Näillä leveysasteilla ei voi oikeasti muuta kuin vain ihastella luontoäidin taidokkuutta. Koitan parhaani mukaan ottaa tästä niin kamalan nopeasti juosseesta kesästä mahdollisimman paljon irti, ja tutkia ympäristöäni kun siihen vaan mahdollisuus tulee. Sunnuntaina pakattiin koko perhe  autoon (joskin isä puuttui, mutta tuuraajana oli hänen "veljensä"; en ihan ymmärtänyt miten tämä sukulaissuhde täsmälleen menee, mutta oletettavasti heissä ainakin jonkun verran samaa verta virtaa) ja matkailtiin Ranskan puolelle Annecyn lähelle. Jos tarkkoja ollaan niin ei siis ihan Alpeille (vieläkään) päästy, mutta vuori kuin vuori ja näin sentään Mont Blancin. Jonka kyllä näkee ihan tästä meiltä kotoakin tosin, hehheh. 

Annecyssähän olen käynyt jo aiemminkin, mutta nopea scrollaus alaspäin kertoi, että kuvat eivät ole vielä löytäneet tänne asti! No mutta se on kuulkaas söpö kaupunki. Ja komean näköinen noin yläilmoistakin katsottuna. Kiipeily oli kohtalaisen helppo ja lyhyt, joten ehdottomasti suosittelen mikäli noille tienoille eksyy. En tosin lähtisi mikäli vähänkään satelee, sen verran oli jyrkkää että on se kuivan kelin keikka, varsinkin jos jalasta löytyy kunnon vaelluskenkien sijaan lenkkarit. Tämän suuren urheilusuorituksen jälkeen olikin hyvä mennä iltapäiväkahveelle Ranskan-isovanhemmille, joilla on noilla huudeilla kakkosasunto- ilmeisesti aina välillä täytyy päästä Pariisia pakoon, heillä on kuulemma niin valtava kämppä ihan keskustassa että ei sitä vanhukset aina jaksa. Ymmärrän tottakai. Illalla mentiin vielä kauden viimeiseen ulkoilmaleffaan (eri seurassa kylläkin), Mamma Mia! 

ps. oon asunut tossa paidassa siitä lähtien kun vihdoin sain sen kätösiini yli kuukauden odotuksen jälkeen. tilasin sen jo kesäkuussa Asokselta Suomi-osoitteeseen (koska he vaativat että maksukortin osoite on sama kuin postitus, tosi jees) olettaen, että se kerkeäisi saapuvaksi ennen kuin vanhempani lähtevät Espanjan-reissulle (jossa heidät siis kohtaisin). eipä tietenkään tullut. nyt sitten viime viikonloppuna viimein pääsin siihen käsiksi, ja kuten kuvasta näkyy ei se todellakaan puseroa kummempi ole, mutta kyllähän mihin tahansa kun lataa viikkojen odotuksen päälle niin sen arvo nousee. ei sillä että tämä olisi teitä kauheasti kiinnostanut. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti