8/18/2014

Ottaisin


Olen lähes huomaamattani harrastanut pienimuotoista ostolakkoa tässä viime aikoina ja tyytynyt lähinnä kokoamaan listaa palasista, jotka voisivat syksyistä karderoobiani täydentää. Kaikki alkoi siitä, kun koin herätyksen ja vihdoin ymmärsin kumisten Melissa-kenkieni kätevyyden. Siis mitkä kengät! Käyvät joka säähän, ja joka säätä tuolla armaalla Britannian saarella tulee koettua päivittäin, melkoisen usein jopa tunneittain. Säänkestävästä materiaalista valmistetuille jalkineille on siis tilausta, ja koska onhan se nyt tylsää lampsia niissä yksissä ja samoissa baltsuissa varje dag, niin jos vähän kukkaronnyörejä löysäisi ja kipaisisi hakemaan nuo Vivianne Westwoodit. Harkinnassa on myös yhdet Ted Bakerit sekä Hunterin baltsut (miksi en tiennyt että siltäkin merkiltä löytyy sirompaa mallia??), mutta nämä ovat tällä hetkellä kärkipäässä  oletettavasti tähän kavioon sopivan lestinsä ansiosta.

Seuraavana hankitalistalla olisi trenssi. Valitettavasti ihan kuvan Burberryyn ei opiskelijabudjettini veny, mutta bongasin juuri muutama päivä sitten erittäin varteenotettavan vaihtoehdon Vero Modasta. Vero Moda ei ole enää vuosikausiin kuulunut meikäläisen suosikkeihin (aikanaan se oli kotipitäjän ainut muotiliike Seppälän lisäksi. yliannostus, traumat, no mitä näitä nyt on) mutta koska Genevessä on suurempi valikoima Vuiskoja sun muita kuin tavallisen tallaajan lompakkoa ajattelevia putiikkeja, astuin pakon edessä Vero Moda/Onlyn ovista sisään. Muistelin myös, että osasyy miksi en enää kyseisessä paikassa ole aikoihin käynyt, on vaatteiden huono istuvuus omaan varteeni. Erittäin suurella varauksella siis päätin kokeilla hyllystä löytynyttä trenssiä, joka näytti hämmästyttävän paljon täsmälleen siltä, mitä olen etsinyt. Ja se oli! Valitettavasti vain beigeä ei löytynyt koossani joten pusakka jäi hankkimatta, eikä tässä kai muutenkaan ole kauhean paljon järkeä ostella mitään kovin suurta, kun taas parin viikon päästä pitäisi muuttaa.

Siinäpä kai ne tärkeimmät, muuten tarvetta olisi esim. uusille Dr. Denimeille sekä monensorttisille peruspuseroille. Ylipäätään tällä hetkellä tekisi mieli ottaa vähän klassisempi (lukuunottamatta noita jegginsejä hehheh) linjaus vaateostoihin, kaipa sitä voisi jo alkaa jollain tasolla varustautumaan aikuisuuteen ja työpukeutumiseen. Välineurheilija mikä välineurheilija.


kuva

2 kommenttia :

  1. Tosi kiva tää sun blogi! Ajattelin linkittää myös omani. Oma blogini on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

    http://bytiahenriikka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti hei! Käyn tarkastaan sun blogin kanssa :)

      Poista