2/24/2013

Double Trouble is in town



Siinäpä keskiviikkoa ja torstaita. Toinen puoli double troubleistamme saapui junalla keskiviikkona, ja töistä päästyäni suuntasimme syömään. Suosittelen lämpimästi Byron-nimistä mestaa, Diner-ketjun kaltaisia burgereita mutta helpomalla syömäalustalla (jos joku on käynyt Dinerissa ymmärtänee). Torstaina sama kaava, tällä kertaa kohteena Slug and Lettuce, jota myöskin suosittelen. Halpaa ja hyvää, jälkkärit on aina kaksi yhden hinnalla-tarjouksessa joten pakkohan sellaiset on ottaa. Ja oh my god miten hyvää. Cookie Cup Explosion ja Vanilla Cheesecake, tarvitseeko enempää sanoa? Kevät muka tuli jo mutta pari viime päivää on taas tullut lunta. Ei tarttis enää jooko?


Ai niin. Olen heartbroken. Harry on taas yhdessä entisen heilansa kanssa. No, mutta pakkohan se on antaa anteeksi kun ei olla vieläkään tavattu. Yritän unohtaa tämän ja avaan änyyteenyt ton powerpointin ja alan vääntään esitelmää.



ps. mikähän auttaisi toispuoleiseen niskasärkyyn? Oikea puoli aivan jumissa. Kokeilin jo lisätä tyynyjen määrää mutta ei tulosta. Ihan sattuu taittaa niskaa oikealle.




xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti