2/09/2013

Insomnia


Vitsit nää instagram-kuvat on niin ihquii :P Kuten jo aiemminkin ihmettelin, MIKSI herään aina niin pirun aikaisin?!? Ei ollut kello edes kahdeksaa taaskaan kun ponkaisin pystyyn vaikka olen näköjään vielä 2.39 lähettänyt tekstarin. Ehkä pitäisi vaan mennä uudestaan nukkumaan? Kun sitten illalla väsyttää taas. Ja taisi olla suunnitelmissa mennä taas ulos... En muista olenko maininnut, mutta käyn ulkona sellaisten promoottoreiden kanssa. Suomen klubiskenelle (mikä sana) kohtalaisen kaukainen käsite. Promoottorilla on joka ilta yksi klubi, jonne hänen vieraansa pääsevät ilmaiseksi sisään ja saavat ilmaiset juomat. Ei paha eikö? Mutta ne klubit. Ne ovat siis sellaisia, joihin pääsee vaan nimi listalla-tyyppisesti, ja voitte vaan kuvitella minkälaista porukkaa sellaisissa käy. Tämähän tarkoittaa sitä, että mekko päälle ja jalkaan korkeimmat korot millä pääsee etenemään. Omani taitavat olla 13 cm. Jos olet alipukeutunut/nassu ei kelpaa et joko pääse sisään tai joudut maksamaan normaalin pääsymaksun, joka on erittäin anti-opiskelijabudjettiystävällinen 20 puntaa. Eli kyllä se naama kannattaa kammata ja laittaa ne korot jalkaan. 

Aluksi tämä kaikki oli jotain niin hienoa ja suurta, mutta nyt ei enää jaksaisi. Vaikka olen kiertänyt sanoisinko suurimman osan Lontoon tämänkaltaisista klubeista, niin ne ovat _kaikki_ihan_samanlaisia_. Ja voin ihan suoraan myöntää, että on se noussut vähän päähän kun tietää että kelpaa kaikkiin noihin paikkoihin. Itsetuntobuustia joo mutta ei sellaista hyvänlaatuista. Aina hävettää kun joku kysyy vinkkejä missä kannattaa käydä. En minä tiedä :D Ei me käydä missään muualla! Joka kerta illan päätteeksi sanotaan että joo ei enää, nyt aletaan käydä muissa paikoissa, mutta kappas mistähän löydetään itsemme seuraavana viikonloppuna. Mutta kuka hullu vastustaa ilmaista shamppanjaa? Parhaimmillaan olen käyttänyt 0 puntaa illan aikana, yleensä vain narikan verran. Ai niin muuten, jostain syystä suurin osa näistä promoottoreista tuntuu olevan portugalilaisia. Joita norjalaiset ystäväni jumaloivat. 1+2=draamaa. 


Ollaan onnellisia, että Suomi on niin ihanan tasa-arvoinen että kaikki pääsevät sisään ja kaikki maksavat  saman verran ulkonäöstä huolimatta.



Jaahas mitähän sitä tänään tekisi. Menisikö kirjastoon vai Starbucksiin lukemaan. Ehkä buckiin, sitä kahvia tulee tarvitsemaan joka tapauksessa jossain vaiheessa. 



xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti