2/15/2013

How was your day?


Koska kaikki "päivä kanssani"-tyyppiset jutut on kivoja, ja koska en silloin viime viikolla päässyt aamua pidemmälle, niin tässäpä tulee meikäpojan ystävänpäivä- metroasemin.

1. Warren Street, 10.00AM
Kotimetro. Muutaman minuutin aikataulusta myöhässä pyyhällän samalla vaimokkeeni kanssa puhelimessa turisten kohti metroa, suuntana koulu. On se jännä että vaikka koulu alkaa klo 11, on silti mahdotonta lähteä ajoissa. Okei okei, olin ehkä viisi minuuttia myöhässä tavoitelähtöajasta, mutta olisi sitä voinut olla ajassakin. Oli vaan pakko katsoa Iholla aamulla.

2. Cyprus, 14.10PM
Koulu. Torstaisin on yksi luento+seminaari, yhteensä kolmen tunnin setti. Ja silti tuntuu, että mitään ei saatu aikaiseksi. Mitä ihmettä niillä peruskoulun 45 minuuttia kestävillä tunneilla tehtiin? Eihän siinä ajassa hyvä kun kirjan avaa. Luennon jälkeen pikalounas, munaruoholeipä (nams nams) niinkuin aina.

3. Bethnal Green, 14.45PM
Ja töihin. Metsästin kaitsettavani Victoria Parkista, ja suuntasimme kotiin (well, heidän). Kolme ja puolituntinen työpäivä menee nopsasti, eilen olin sentäs 9,5 tuntia. Kylvetään, leikitään, syödään. Katsotaan niitä samoja Peppa Pig-jaksoja jo ainakin viidettä kertaa. Mietin, että tulenkohan ikinä oppimaan Postimies Paten tunnarin englanniksi, kun suomenkieliset sanat ovat niin syvälle juurtuneet. Postman Pat muuten soi päässä keskimäärin pari kertaa päivässä. Jauu.

4. Whitechapel, 19.00PM
Tapas-pöytävaraus on vasta klo 20.30, joten matka käy kohti kirjastoa. Aivan sairaasti luettavaa, tai ainakin siltä tuntuu; en osaa verrata muihin aloihin, mutta me luetaan n.200 sivua viikossa ja siihen päälle kaikki esitelmät/tiivistelmät/esseet niin kyllä se aika paljolta tuntuu. 

5. Canary Wharf, 20.30PM
Yllättäen olin ensimmäinen tapaamispaikalla. Olin oksentaa ällötyksestä kaikkien niiden pariskuntien keskellä. Hihittelin itsekseni kukkakaupan edessä olevalle jonolle. Ystävänpäiväillallinen ystävien kanssa, mikäs sen parempaa. Tapakset maistuivat ja sangria virtasi, mutta näinkö ihan tosiaan hiiren juoksemassa raflan lattialla?

6. Warren Street, 23.40PM
Ja ympyrä sulkeutuu. Niinkuin silmätkin iiiiihan just.





xxx



ps. jos ketään sattuu kiinnostamaan, niin löydyn instagramista nimellä ainomya. mut tuskin kiinnostaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti