12/03/2013

I've been good this year

Nyt tuntuu siltä että pääkopasta on vihdoin irronnut se viimeinenkin ruuvi. Olen nimittäin AIVAN.VARMA. että olen tehnyt joskus pienimuotoisen kollaasin joululahjatoiveistani. Se sisälsi Hollisterin (Abercrombien?) hupparin, Marc Jacobsin rannekorun ja Dieselin Loverdosen. Mutta missä kummassa se on??????? Siinä oli lilat rajaukset. Se huppari oli kolmesta kuvasta suurin ja väriltään tummansininen. Jos joku törmää tuntomerkkeihin vastaavan tuotokseen saa löytöpalkkioksi suurta kunniaa ja mielihyvää todistaessaan meikäläisen sokeaksi. Kun en löydä sitä niin tästä blogista kuin edellisestäkään (jota olikin muuten hauska lukea, hohhoh)! Hmh.

No joka tapauksessa, tässäpä tämänvuotinen tekele, pitänee ottaa screenshotti talteen pahanpäivän varalle:

1. Uusi Cheap Monday-kangaskassi. Omistan samanlaisen punaisena, ja väristään huolimatta hän on kovassa käytössä, viime aikoina salikassina palvelleena. Vähän neutraalimpi väri olisi mukava, joten tuommoisen voisi pukkeli tuoda (ilman tuota randomia tekstiä tosin).

2. Niket. Joo joo nämä piti ostaa niillä tippirahoilla joskus aikaa sitten. No en ostanut. 

3. Treenipökät. Nyt kun sali-into on taas löytynyt ja rautaa tulee nosteltua useampana päivänä viikossa, on ihan aiheellista panostaa vähän laajempaan liikuntavaatevarastoon. Näissä nikeissä on pähee kuosi!

4. Random-mekko hm:ltä haha. Sovitin tätä joskus ja se istui täydellisesti mutta en ostanut, koska pelkäsin käyttökertojen jäävän yhden käden sormella laskettaviksi. Nyt se olisi halvennuksessa nettisivuilla, mutta en silti raaskisi...



+ajattelin ensin laittaa että maailmanrauhaa toivon toki, mutta sitten tajusin että en toivokaan; mikäli havittelen uraa ihmisoikeusasioiden parissa jäisin aika nopeasti työttömäksi!






xxx







Ei kommentteja :

Lähetä kommentti