12/08/2013

More random thoughts

Koska olen liian "kiireinen" kirjoittaakseni kokonaisia kappaleita, ja koska listoja on hauska listata:

- miksi näen kaikkialla porkkanakakun kuvia? onko porkkanakakku uusi avokadopasta vai onko kuvat vaan meikäläisen verkkokalvoilla?

- menin salille flunssasta huolimatta. kappas kun ei ollutkaan se ideoista parhain. 

- vietin lauantai-iltaa yrittäen ymmärtää, mitä metafyysikka tarkoittaa. tulin siihen tulokseen, että a)filosofia on ihan oikeasti vaan yhdistelmä keksittyjä sanoja b)jotkut historian suuret "ajattelijat" olisivat voineet pitää ne suuret mietteensä siellä oman pääkopan sisällä. en mäkään suolla kaikkea mitä tässä kuulassa pyörii ulos jottei tulevat polvet ja vaikka kyynärpäät joudu pohdinnoistani kärsimään. paitsi olisi se kyllä hienoa kun joissain tulevaisuuden historian kirjoissa tituleerattaisiin meitsiä yhdeksi aikansa "great thinker"iksi. (oho nyt tuli kokonainen kappale...)

- kandissani on kuulemma perustavanlaatuinen ongelma. jes.

- meillä on jääkaapin ovessa lappu muistuttamassa Ainoa kahdesta asiasta: lukukausimaksulainan hoitamisesta ja kevään kursseille ilmoittautumisesta. T-10 päivää aikaa hoitaa ne. kykeneekö hän siihen?

- olen vaihteeksi katsellut maisteriohjelmavaihtoehtoja. tällä hetkellä listalla on kolme eri maata, kolme eri yliopistoa, kolme eri alaa ja loputon määrä tuskaa.

- olen myös toivonut erittäin lumista puolitoistaviikkoista Suomeen, jotta heti 19. päivä aamulla pääsen valloittamaan latuja.

- en ole vauvakuumeinen vaikka kuulemma siltä vaikutankin. tehdään se näin kaikille selväksi.

- ensi viikolla pitäsi palauttaa kandin eka osa, viimeiset tiivistelmät (jotka ovat siis n. 800-1000 sanaisia each, eikä suinkaan mitään tiivistelmiä vaan enemmänkin analyysejä. no miksi ihmeessä niitä sitten kutsutaan nimellä summary kysyn vaan ?!), poistaa se perustavanlaatuinen ongelma sieltä kandista, saada joko essee tai typerä projekti hyvään vauhtiin, käydä senioripiirissä, töissä, luennoilla, salilla jahka tämä lenssu katoaisi, saunassa (!), illallisella, kotibileissä, hakemassa belgialainen suklaani, ja tietysti mm. pelastaa malaijanmuurahaiskävyt ja afrikankyttyrädelfiinit sekä maailma kun Nelson Mandela ei ole sitä täällä enää tekemässä (kiitos pohjatyöstä). tulee loma ihan tarpeeseen.



+
- miksi mulla ei ole samanlaista (ranskalais)poikaystävää kuin Marikalla, joka lähettäisi "pienen" kukan synttäripäivänä? kyseinen laite saapui laatikossa, johon taidan itse ryömiä tänään ja pelästyttää pahaa-aavistamaton M kunhan hän saapuu kotiin.












xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti