12/01/2013

Just one cupcake. Or two. Or...







Palasimme iltapäiväteeretkeltä jo monta kellonlyömää sitten, mutta vieläkin heikottaa sen kaiken sokerin ja vaaleanpunaisen jälkeen. Makoisaa oli ei siinä mitään, jos sitä vaan joskus oppisi lopettamaan ennen kuin yököttää... En ole niin englantilainen (tai rikas) että kovin vilkkaasti ravaisin näillä afternoon teillä, mutta silloin tällöin jos aihetta löytyy niin mentävähän se on. Kämppikselläni on synttärit ensi viikolla, ja mikä olisikaan hienostuneempaa kuin sivistynyt teehetki. Paikasta tuli kyllä enemmänkin 5-v kuin 23-v synttärit mieleen, mutta koska allekirjoittanut ei varmaan koskaan opi syömään siististi vaan viskoo pöydälle niin teet kuin strösselitkin, tuli vahakangasliina enemmän kuin tarpeeseen. En ollut ihan sisäistänyt tätä teemaa, joten kokomustissa en varsinaisesti sulautunut sisustukseen. Oh well, kuka sitä seinäruusu haluaisikaan olla! 

Olen yllättävän hyvin pysynyt päätöksessäni koittaa vähentää shoppailua/ei tehdä sitä ollenkaan/ostaa vain juttuja mitä oikeasti tarvitsen, joten annoin itselleni viimeinkin luvan ostaa uuden laukun. En ole laukkuihminen; kaappini pursuavat kenkiä, mutta laukkuja omistan kolme kappaletta. Arkilaukku, vähän pienempi laukku, ja baariclutch. Kummakos tuo siis jos jo useamman vuoden päivittäiskäytössä ollut tekonahkatoverini alkaa rispaantua siihen malliin, että kahvat irtonevat hetkenä minä hyvänsä. Tämä uutukainen on kyllä epäaitoa tavaraa, mutta joulun alla on niitä muitakin rahareikiä, ja koska tuloni Suomessa ovat minimaaliset, en palautuksistakaan pääse muun kansan tavoin nauttimaan, joten budjetti ei yllä siihen Marc Jacobsiin, jonka kämppikseni sattui ostamaan juurikin samana päivänä.  (johan oli virke) Vielä joskus!


ps mitä ihmettä sitä tekisi kun töitä+luentoja on ensi viikolla yhteensä max. 10 tuntia. pakko kai se on aloittaa jo esseitä.





xxx





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti