1/12/2014

Four out of five nuts


Olen varmasti jo aiemminkin todennut, että en katso telkkaria enää juuri ollenkaan. Ennen lapsuudenkodista muuttoa olin varsinainen sohvaperuna, joka kyllä tiesi mitä meni milläkin kanavalla, ja lähestulkoon aikataulutti elämäänsä töllöttimen ehdoilla. Pahimpia aikoja taisivat olla ne lyhyehköt työttömyyspätkät, kun ei vaan ollut muuta tekemistä. Ulkomaille muuttaessa tämä väheni huomattavasti. Täällä vaan ei monikaan omista televisiota. Mene ja tiedä että onko se sitten enemmänkin suomalainen ilmiö, että myös opiskelijaboksi täytyy varustaa näköradiolla? Ihan vaan vertailun vuoksi, en ole koskaan nähnyt suomalaista opiskelijakämppää jossa EI olisi telkkaria, kun taas en ole eläissäni törmännyt britti-opiskelijaluukkuun, jonka olohuoneen keskiössä on elävä kuva. Voi toki olla, että empiiristen tutkimuksieni otanta on rajoittunut, mutta on siinä mielestäni jotain suuntaa antavaa (toim. huom. nyt kun tarkemmin asiaa ajattelen, niin olihan S:llä telkkari niin pitkään että TV-lupatarkastaja tuli, käräytti, ja lopulta taisi haastaa oikeuteen maksamattoman luvan takia. ette arvaakaan kuinka antoisasti häntä pilkkasin :D). Mutta nyt olen jostain syystä ottanut ryhtiliikkeen tässäkin tärkeässä asiassa. Katsoin koko Teiniäitien uusimman tuottarin, seuraan HHU:ta kun he ruudussa ovat, ja toissa päivänä aloin pitkästä aikaa katsomaan vanhaa suokkaria, Bonesia. Kuinka ironista onkaan, että Bonesin innoittamana hakeuduin alalleni- ja sitten kulutan arvokasta kokeisiin lukuaikaa kyseistä sarjaa tuijottaen. Harmillisesti olin unohtanut mihin viime katselukerralla olin jäänyt, ja tottakai onnistuin sitten spoilaamaan puolet kasikaudesta oikeaa jaksoa etsiessä. Oh well, eipä siinä sentään elämän tarkoitusta keksitä tai paljasteta Kennedyn murhaajaa. Inbetweenersiä on muuten myös tullut katsottua koko sarja läpi, ja juuri toissailtana suklaapiirakan lisäksi nautittiin sarjan elokuvaversiosta (jonka kakkososa on ehkä ensimmäinen elokuva ikinä mitä oikeasti odotan! tule jo elokuu).

Mitäpäs muuta. Kuvat ovat study breakiltä West Ham Parkista, siellä on erittäin yllätyksellisesti kohtalaisen komea puutarhaosuus, joka on varmasti vielä sata kertaa makeampi kesällä täydessä loistossaan. Kokeet tuli ja meni ei niistä sen enempää, essee ja projekti myös, kaipa niistä läpi mennään. Vikan kirjoitustyön palautin joskus siinä ysin kieppeillä perjantai-iltana vain huomatakseni hetkeä myöhemmin, että kandiin tarvittavien lippulappusten palautus on lauantaina klo. 12.40. Siis kysyn vaan että mikä ihme aika toikin on. Ja miksi en voinut muistaa sitä aiemmin. Bile-ilme vaihtui seuraavaan:



Käpöstelin tänään 15 kilometrin lenkin, joten kaadoin juuri ämpärillisen eilistä valkkaria ja alan varmaan katsomaan vähän lisää Bonesia. Tai voisin myös alkaa vaihteeksi suunnittelemaan, että mitäpä sitä tekisi kesällä. Ehdotuksia otetaan vastaan.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti