1/19/2014

Niitä elämän suurimpia päätöksiä.

Olen kyllästynyt, turhautunut ja ärsyyntynyt- mutta mihin tällä kertaa? Hiuksiini. On muutoksen aika, ollut jo pitkään. Tiistaina kello 12.00 istahdan kampaajan penkkiin, ja tähän tupeeseen maalataan uusi väri. Mutta mikä? Tummempi, mutta kuinka paljon? Tätä pohtiessa aloin selata vanhoja kuva-arkistoja koittaen selvittää, mitä kautta on tämänhetkiseen tilanteeseen päädytty. On kierrelty ja kaarreltu, tehty mokia ja välillä jopa ihan hyviäkin valintoja, mutta se on selvää, että heti ensimmäisestä värjäyksestä lähtien tämä kasa on ollut kuiva. Osittain tästä syystä kuumottaisi ihan älyttömästi tällä hetkellä värjätä omaan väriin, ja antaa sen ihan oman hiuksen kasvaa takaisin. Mutta en kuitenkaan olisi vielä valmis luopumaan täysin blondista… Ja oli nuo 2009 oranssitkin oikeasti aika kivat!



Nauttikaa.


14-vuotias. Kivat lasit. Oma väri, joka näköjään vähän vaihtelee valon mukaan.


Unohdin jo miltä vuodelta, mutta eiköhän ole 2006. Eli 15 suurta vuotta ja aivan _kamalat_ hiukset :D Mutta näin jälkikäteen ajateltuna olen kyllä iloinen, että tätäkin tuli kokeiltua- eihän sitä muuten tietäisi!

2009. Amerikanhiukset. Vietin kesän Jenkeissä, ja host-perheeni kampaaja-äiti vaan yksi päivä totesi haluavansa värjätä hiukseni. No mikäpäs siinä! Kovin nopeasti tosin haalistui, oikeanpuoleinen kuva kesän lopulta The Road Tripiltä.

Vasurissa 2011 kevät, oikeassa saman vuoden syksy josta lähtien näköjään on viihdytty vaaleaverikkönä.




Ja tässä tämänhetkinen tilanne höystettynä awkward-ilmeellä:


Mitä muuten sanotte, haluaisitteko nähdä lisää noita vähän vanhempia kuvia? Löysin aikamoisia helmiä arkistoja selatessa vaikka en ulkoiselle kovolle päässytkään, kun typerys on alunperin ollut käytössä PC:llä eikä sen takia ole MACin tunnistettavissa, ja jostain syystä ei suostunut nyt aukemaan _edes_ sillä PC:llä. Tekniikka, huoh. Ehkä joku tylsä päivä marssin Apple-liikkeeseen jos siellä joku nöre olisi lirkuteltavissa pelastamaan neito hädässä.


Palataan joku päivä tuloksien kanssa, ja voisin vähän päivittää muitakin kuulumisia. Vi ses!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti