1/22/2014

In with the new






Uskotteko jos sanon että seuraavassa postauksessa ei ole yhtään photobooth-kuvaa? No emmäkään. Koittakaa nyt kuitenkin jaksaa meikkistä.

Nämä taideteokset yrittävät esitellä sitä uutta väriä, heikohkosti mutta kuitenkin. Thumbs up! Tykkään. Tämä ei muuten suinkaan ole ombre vaikka heikkosilmäisempi niin voisi kuvitella vaan balayage, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan ja miten se eroaa ombresta, mene ja tiedä. Mutta tämmöiseltä se näyttää. Kuulemma täytyy mennä vielä kahdesti takaisin jotta päästään haluttuun lopputulokseen, ihanaa olla jonkun projekti! Tämä on siis harjoittelijan tekemä, mutta salongissa joka on Voguen suosittelema, ja jossa paikan omistajan tekemänä esimerkiksi raidoitus maksaa muistaakseni £240. Eli ei niitä harjoittelijoitakaan ole ihan minkä tahansa viemärinkannen alta kaivettu. Pesun aikana sai mukavan kokovartalohieronnan, taidan palata ihan vaan sen takia. 

Se hyvä puoli on harjoittelijan penkissä istumisessa, että säästyy rasittavalta kampaaja-höpöttelyltä, kun kaikki keskittymiskyky menee siihen itse työhön. Ehdin siis lukemaan lehden jos toisenkin, ja pakko mainita yksi hauska artikkeli Tatlerista. Siinä oli kuvia eripuolilta maailmaa, ja yhdessä poseerasivat Chicagon eläintarhan jääkarhut, jotka kuulemma talutetaan sisälle mittarin käydessä -26 C. Naureskelin partaani ja ajattelin että bitch please, meilläpäin kävellään kouluun vaikka olisi -33 C, ihme lälläreitä nuo ameriikan jääkarhut. Tatlerissa oli myös erittäin ystävällisesti kuvitettu artikkeli Lontoon suurimmista kiinteistöhaukoista, olisi pitäny napata laukunpohjalle ihan vaan varuiksi mukaan. Siitä olisi baaritiskillä näppärä tsuumailla, josko näkyisi sitä oikeaa. Voisin ottaa vaikka sen Earlin joka omistaa puoli keskustaa. Oli muuten muutenkin viihdyttävä lehti, Tatlerin kohderyhmä on siis posh people. Eli luultavasti sponsoroivat Ascotin laukkakilpailuja ja shoppailevat vain King's Roadilla, koska Oxford Street on rahvaan katu. Jos se ei ole kauhean hintainen (mitä se kyllä varmaan on, onhan sillä kohderyhmällä varaa maksaa) niin voisin jopa ostaakin seuraavan numeron, vähän vaihtelua siihen ainaiseen Glamouriin. 


Ihan meinasi unohtua hehkuttaa, että olen viimein lomalla!!! Koulu jatkuu siis 3.2., siihen asti olen vapaa kuin taivaan lintu (joka kyllä menee tänään yhdeksäksi tunniksi töihin, jollain niitten lintujenkin täytyy elää) eli WOOP WOOOP. Taidan nyt hyökätä siivottoman huoneeni kimppuun, vuokraani kun kuuleman mukaan kuuluu myös lattia, katsotaan josko se löytyisi. 

2 kommenttia :

  1. Ui tosi hieno tukka ! Olin heti että "ombre!", mutta nytpä olenkin viisaampi. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos, tykkään kanssa! Hahhah niin olemme kaikki, tosin tää ei kyllä näytä siltä kuin siinä kuvassa mitä se mulle näytti joten on suuri mahdollisuus että tämä ei sitten loppujen lopuksi olekaan balayage :D

    VastaaPoista