1/26/2014

Paljon sanottavaa mutta niin vähän asiaa

Tällä postauksella ei tule olemaan päätä eikä häntää, sortsit.

Alkukevennys, oli pakko ottaa äsken kuva datausasennostani :D Mullahan on tapana istua mitä kummallisemmissa asennoissa, joten en edes ajatellut tätä niin ennen kuin satuin vilkaisemaan peiliin. Jossei ole tuolia niin DIY-istuin alle! Tietokone on siis tossa about hartiankorkeudella edessä sängynreunuksella.



Kävelin öö torstaiaamuna salilta kotiin, ja luonnollisesti satoi. Luonnollisesti myös se sade ei osannut ilmoittaa tulostaan millään tavalla ennen lähtöä, joten huoletta jätin niin sateenvarjon kuin oyster-kortinkin kotiin, kun "enhän mä niitä kuitenkaan tarvitsisi". Aijaa. Puolen tunnin kotimatkan jälkeen muistutin lähinnä uitettua rottaa, ja kaupanpäälle sain nuhaisen nenän sekä kipeän kurkun. Taisi joku sääjumala tietää vinhaa lähestyvästä Aberdeenin reissusta, koska perinteen mukaan sinne näköjään kuuluu lähteä flunssassa. Mutta onneksi tuo voitehista vanhin, tropeista tymäköin eli tequila auttaa vaivaan kuin vaivaan, joten täytynee siis ottaa pari lääkärin määräämää viikonloppuna jahka en tätä lenssua siihen mennessä selätä.

Varasin juuri liput Cambridgeen. Kotimaanmatkailua tulee harrastettua aivan liian vähän, joten otetaan hitusen vahinkoa takaisin tuossa tiistaina, ja käydään pikku päiväretkellä. Nythän se Williamkin meni takaisin kouluun, Cambridgeen juurikin, joten kamera pysyy hollilla ja silmät tarkkana. Haluaisin kokeilla puntingia eli soutelua (?), mutta taitanee olla turvallisinta ihan vaan pysyä rannalla. Paitsi jos sitä Willsiä näkyy jossain lähistöllä, eikös se ole jonkinmoinen meripelastaja. Jos joku osaa kertoa että mitä Cambridgessä voi tehdä niin please share, en toki pistä päivän pituista pub-crawliakaan pahitteeksi jos muutakaan tekemistä ei keksi.

Käytiin eilen katsomassa American Hustle. Mulla on yleensä tapana nuhkahtaa leffan aikana (no okei ei niin paljon jos ihan teatterissa käy mutta pilkkimisvaara on silti aina suuri) mutta tällä kertaa ei ollut  edes lähellä. Ja arvatkaa ärsyttikö. Oli nimittäin surkein pätkä mitä olen hetkeen nähnyt, paremmin olisin käyttänyt ne pari tuntia uinuen. En tajunnut siitä leffasta mitään! Ja pahinta tässä on se, että ilmeisesti se on kriitikoiden ylistämä eli oikeasti tosi hyvä, mutta mulla ei minkäänlaista käryä että mitä siinä oikeastaan tapahtui. Kovasti huijattiin ties ketä ja siinä oli joku sheikki. Näin paljon sain irti. Olenkohan yksinkertaisesti katsonut liikaa romcom-leveyspiirin kuvia että aivoni ovat pehmenneet liiaksi ymmärtääkseen tuollaista menoa? Musiikki oli muuten hyvää, tuli ihan iskä mieleen niistä kaikista 70-luvun biiseistä. Esimerkiksi tämä jäi soimaan päähän.

Perjantain aloitin "työmatkalla", hohhoh. Mentiin siis pikku-M:n kanssa St. Pancrasille katsomaan junia. Ette arvaakaan miten jännittäviä ne Pariisiin menevät luotijunat voivat olla. Hyvin jännittäviä. Tai metrolla matkustaminen. Se tosin oli vähän pelottavaa ensin, mutta paluumatka sujui jo paremmin eikä tarvinnut enää sulkea silmiä. Käytiin myös opettavainen keskustelu:

M: Aino what is that?
A: It's a hand dryer.
M: What does it do?
A: It dries hands.
M: (aidosti hämmästellen) It does?


Bongasin Grouponista ehkä maailman parhaan tarjouksen. Täysin mitättömällä £14 hinnalla voit ostaa itsellesi Lady tai Lord-nimikkeen, ja hintaan sisältyy myös neliö jonkun skottilaisen linnan puutarhaa. Siis miettikää nyt, Lady Aino ja maanomistaja! £14 ei ole raha eikä mikään moisista rikkauksista. Neliö saattoi tosin olla foot eikä meter joten ei niillä tiluksilla kannata ihan joka lauseessa rehvastella, mutta mahtuu siihen sentään seisomaan. Ja pystyttämään Suomen lipun kuin kuuhun konsanaan.


Riittääköhän nämä täysin toisiinsa kuulumattomat jutut jo. Riittää. Mulla olisi pari kuvaa passissa että saatanpa laittaa niitä tässä alkuviikosta eetteriin, eiköhän ole jo tullut selväksi että en ole se maailman reaaliaikaisin bloggaaja niin tuskin tulee Cambridge-raporttia ihan vielä tiistaina. Näkymisiin siis.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti