11/02/2013

And how was your day?

Koska olen mestaritason kouluhommien pakoilija, käytän harvinaisen internet-aikani dissertaatio-pohjatutkimuksen tekemisen sijaan tähän. Heräsin tässä yksi aamu (tiistai, to be precise) ja mieleeni putkahti että tänään teen päivä kanssani-postauksen. Pahoitteluni mikäli joku näitä varsin geneerisiä tuotoksia inhoaa, mutta elämä on ja sitä rataa. Sen pidemmittä löpinöittä, yksi tähän pieneen elämään kuuluvista sadoista tiistaista, almanakassa päiväyksen 29.10.2013 kohdalla lepäävä:




1. Vekkari päräyttää päälle klo. 7.47. Sammutan sen parin lyönnin jälkeen kuten tavallisesti ja pinkaisen keittiöön; olen verrattain hyvä herääjä vaikka muuten en varsinaisesti aamuihminen olekaan- pystyn aika kivuttomasti nousemaan myös tuohon lempeään 3.58 herätykseen, mutta kanssani ei kannata yrittää kommunikoida ihan hetkeen. Antakaa meikäpojan syödä ensin ja hetki koota itseni, kyllä tästä mörököllistä aina jossain vaiheessa muotoutuu ihmistä muistuttava olento.

2. Ei näytä huonolta ollenkaan! Mutta taitaa se sateenvarjo päätyä sinne laukunpohjalle pyörimään joka tapauksessa, tämän maan sää kun tunnetusti on lähes yhtä luotettava kuin lupaukseni mennä salille "huomenna".

3. Aamupalaksi vähän puuroa luumulla ja hunaja-vadelma-jugurtilla, kyytipoikana rehellinen maitokahvi.

4. Lämpötilan tsekkaus, mitähän sitä pukisi päälleen...




5. Ja kauheella kiirellä kohti metroa. Korvissa pauhaa yksi viimeisimmistä latauksista (mutta ei suinkaan mikään tuorein julkaisu, olen aika monessa populaarikulttuurin ilmiössä enemmän tai vähemmän myöhäisherännäinen. osittain siksi että ei kiinnosta, osittain siksi että en vaan löydä mitään uutuuksia silloin kuin ne oikeasti ovat uusia) ja puhelimessa odottaa näköjään snapchat avaajaansa.

6. Tältä näyttää reitti asemalle kun tulee kaupan kautta, nopeasti pysähdyin matkanvarrella ostamassa nitojan. Vihaan meidän uutta kirjastoa kun siellä ei voi nitoa!! Vanhoissa tulostimissa oli sisäänrakennettu nitoja, uusissa ei. Joten koulu on turvautunut ihan vaan tavallisiin nitojiin joita siinä pisteellä on ehkä kolme jos on, ja niiden tulisi palvella TUHANSIA kirjaston käyttäjiä (jonkin laskelman mukaan meillä on 28 000 opiskelijaa. Riihimäen verran. Ja kaksi kirjastoa. You do the math, nitojaomistajuus on pakkoratkaisu).

7. Päivän Fingerporille repeilyä metrossa. Joihinkin meihin tälläinen kiero huumori vaan uppoaa :D

8. Luentohuone. Toiset käy saleissa, me huoneissa. Meitä antropologi-lapsia on alle kolmekymmentä, joten ne muutaman sadan luentosalit jää toisille aineille. Päivän moduulina on "Anthropological Theory", aiheena tänään "The Manchester School and other critiques of functionalism". Jipii.



9. Murua rinnan alle. Olen alkanut laittaa itselleni kunnon perheenäidin tavoin eväslaatikon koulupäivinä mukaan. Sisältönä tällä kertaa kurkku-juustoleipää, päärynä ja kuivattuja hedelmiä/pähkinöitä. Ihan niin britiksi en ole vielä kerennyt että vetäisin majoneesileipäni kanssa sokerikokiksen ja sipsipussin. Eikä ole mikään kiirekään tähän vaiheeseen.

10. Kirjasto. Vähän tiivistelmän puuhastelua perjantain luentoa varten. Eihän siitä mitään tule, kova on kyllä yritys. Symbolismi, ihan mielenkiintoinen aihe mutta pirun puuduttava teksti.

11. Dlr-junassa matkalla kohti kylmää pohjolaa (no, luodetta jos tarkkoja ollaan, eikä siellä varsinaisesti kylmäkään ole, mutta kyllä jossain päin on joku joka voi näin sanoa!) eli Camdenia, jossa Halloween-partner-in-crimeni aka Hanna (sorz, oisko sua pitänyt kutsua H:ksi?) jo odottelee. Lähes tunnin ja neljä (4) junaa myöhemmin saavun kohteeseen.

12. Toinen tämänhetkisistä suosikeista, Kanyen Bound 2. Se on vaan niin jännä biisi!





13. Naamiaisasukauppa. On aika valmistautua vuoden ainoaan päivään, jolloin on sosiaalisesti hyväksyttävää kulkea ympäriinsä pukeutuneena a)zombieksi b) kevytmieliseksi naispuoleiseksi henkilöksi (eli huoraksi. anteeksi nuorimmat lukijani). Voitte vaan arvailla kumpaa suuntausta ajattelemme noudattaa. Valitettavasti emme kuitenkaan löydä etsimäämme, jalkaudumme siis Camdenin marketteja tutkimaan.

14. Eikä marketit tuota pettymystä, napataan mukaamme sellaiset asut että Hitlerkin kalpenisi.

15. Kotona, vähän lisää kouluhommia ja iltaruokaa.

16. FaceTime-ahdistusta, TARVITSEMME TOIMIVAN NETTIYHTEYDEN. Niin ja miksi tässä on kuva 13. uudestaan? Koska typerä puhelimeni ei suostunut yhteistyöhön kompuutterini kanssa, ja olen vaan niin darrassa että en jaksa alkaa taistelemaan minkään tietoteknisen asian kanssa. Olkoot näin aivan sama. Ei se kuva onneksi ollut mitenkään ihmeellinen.




17. Lähtövalmiina salille, mutta niinhän se on että naisia eli tässä tapauksessa Marikaa saa aina odottaa, no kuvaanpa sitten jalkojani.

18. Minä ja hassu yläosayhdistelmäni salilla, jonne vihdoin selviämme pienen Westfield-pysähdyksen kautta.

Saleilun jälkeen Coco Popseja iltapalaksi ja lamppu sammuu puolenyön tietämillä. Että sellainen tiistai. 






xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti