11/15/2013

What fits in my bag might not fit in yours


Jatketaanko näitä bloggaus 1.0-postauksia, tänään vuorossa "laukkuni sisältö". Koska on ihan liian helppoa kantaa pelkkää normaalia veskaa, meitsillä on kassi kokoluokkaa matka-arkku. Joka siis kevyesti imaisee sisäänsä esim. tuon normaalin bägin sekä noin puoli elämää. Ja koska näissä postauksissa aina tunnutaan oletettavan, että lukija ei tunnista esimerkiksi puhelinta tai huulirasvaa (ehkä he kaikki kuuluvat heimoihin, joita käsitellään tuossa lattialla olevassa kirjassa. jos tunnistat esineistöstä kirjan.), niin käydäänpä sitten kaikki läpi, alkaen vasemmasta yläkulmasta:

1. Lenkkarit
2. Humberto suojuksineen (jaa mikä?)
3. Lompakko
4. Veska (jossa sisällä esim. pari tyhjää eväsrasiaa, kasa kuitteja, sateenvarjo, sekä tietysti se huulirasva. ei kuitenkaan enää ne kolme huulipunaa jotka juuri aamulla tyhjensin jotta olisi vähemmän kannettavaa. every little helps hei!)
5. Oppikirja
6. Kansio, joka sisältää joka moduulin tarpeet
7. Leipä. Piti ostaa valmiiksi kuivamaan, aion tehdä sunnuntaina köyhiä ritareita viime viikonlopusta inspiroituneena. Tai sitte vaan aina kävelen ympäriinsä kokonaisen leivän kanssa. Toisaalta, miksi ei.
8. Aprikoosihillo
9. Vesipullo. Eviania se olla pitää, muut vedet ovat kuraa.
10. Banaani.
11. 2xurheilurintsikat + 2xkoru. Korut oli alessa ja kaksi yhden hinnalla! Ja uskokaa tai älkää mutta ostin nuo pinkit liivit lastenpuolelta. Ja hyvin istuu. 
12. Juoksuhousut. En kyllä juossut housuista riippumatta.
13. Käsitsydeemi. On tolle varmaan joku oikeakin sana. Mutta sinne saa hyvin musiikit treenin ajaksi. 
14. Paita

+ on mulla puhelinkin mutta se yleensä kulkee kädessä tai taskussa. tai ottamassa kuvaa.


Ja kyllä, ne painaa vähän. Selkä vääränä raahasin niitä ympäriinsä, tätä menoa menen vielä enemmän kiemuraan kun ennestään. Missä on miehet kun niitä eniten tarvitsee.







xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti