11/10/2013

Humberto, the Apple king

HANNA!!!!!!! Toivottavasti näät tästä koska unohdan koko ajan mainita, mutta tossa on suklaakuorrutettuja chestnuteja!! Paas kokeiluun!


Sunnuntaiaamun aamiainen. Seuraavan kerran söinkin vasta puoli kahdeksalta illalla.


Jaahas mitäs sitä onkaan taas tullut puuhasteltua. Perjantaina oltiin ulkona kera Miriamin ja Annen, ja oli oikein mukavaa. Shamppanjasta huolimatta lauantai alkoi virkeissä merkeissä, ja suuntasimme keskustaan kiertelemään kauppoja ja käymään turkkilaisessa suklaakahvilassa aka Kahve Dunyasissa, jossa en olekaan käynyt sitten viime kevään! Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka kansalaiset, löytyy Piccadillyltä. Mutta tarkoituksenani oli käydä sovittelemassa ja pettymässä saapaskaupoilla, mistä on tullut jo oikeastaan jokavuotinen perinne. Tähän mennessä olen löytänyt tasan yhden (1) merkin/mallin, jonka saappaat jalkoihini istuvat. Too bad niiden hinta lähenteli kolmea sataa euroa, joten vielä toistaiseksi ovat kauppaan jääneet. Olen kyllä valmis maksamaan nahkasaappaista, mutta opiskelijalla se kipuraja menee ainakin tällä hetkellä 150 euron läheisyydessä. Onneksi tässä maassa Converse-kausi on ympärivuotinen...

I alla fall, toisena listalla on urheilurintsikat, joita muuten kovin täysi kaappini kaipailisi. Jostain syystä silti astuin ulos Sports Directistä trikoiden kera? Perusteluna perinteinen "nokunoonettinynäitäniiiiiiiiiinkauan". Mutta kun olen! Iida, nää on ne missä menee vyötärönauhassa se Nike-teksti jos oon joskus maininnut. Laiskana en kuitenkaan jaksanut sovittaa (ja koska olin laistanut rasvauksesta aamulla ennen pukeutumista. Kuivaihoiset tunnistanette ongelman, rasvaamaton iho+tiukat mustat vaatteet= ehm, no.) joten mallailin vain peilin edessä ja luotin notta kyllähän ne sopivat. Joo eivät. Palautukseen menevät, ehkä käytän ne rahat sitten niihin rintsikoihin. Käväistiin myös H&M:ällä, ja saatoin ostaa kengät... Perustelu? Ne oli ihanat, viimeinen pari ja juuri meikäläisen koko! JA kaverini henkkarialella maksoivat hurjat 18 puntaa! (missä kohtaa suomalaisessa näppäimistössä on puntamerkki?) Kotiin päästyäni aloinkin listata omaisuuttani ebayhin.


Puntamerkin puutteesta pääsenkin hehkuttamaan vihdoin uutta konettani! Tosiaan tilasin Humberton (pari päivää meni nimeä pohtiessa mutta ihan selkeästihän tämä oli Humberto, ei tarvinnut sen pidempään miettiä) saksalaisella näppäimistöllä, joka eroaa jonkin verran sekä suomalaisesta että englantilaisesta, joista kokemusta löytyisi. Suomalaista näppäimistöä ei koulun valikoimasta löytynyt, joten tähän oli tyydyttävä. Vaihdoin näppisasetukset suomalaiseen, joten z ja y vaihtoivat paikkaa, ja @-merkki on paikallaan kakkosen pohjalla. Mutta sitä puntaa ei tosiaan löydy. First world problems indeed.

Omin pikku kätösin väännetty Humberton Suojus.









xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti