11/24/2013

Hakuna matata

Facebookin puolella jo mainitsin uskomattomasta löydöstäni; on olemassa heimo nimeltä the Aino people!!! Ainot ovat alkuperäiskansaa, jotka vaikuttavat lähinnä Japanissa ja Venäjällä. Kyllä tässä nyt on vähintään tohtoritutkintoon vievä löytö. Sinne tutkimusta tekemään! Jo sieluni silmin näen, kuinka siellä paikalliset alkuasukkaat kantavat meikäpoikaa kuin Timonia konsanaan tähän tyyliin (mut jätetään se tulivuoreen viskaus väliin):



Ungalabugala tuli tee! Huono kuva joo mutta ei parempaa löytynyt. Timon ja Pumba on muuten Pyrstiksen ohella yksi parhaita lainausten lähteitä. Täs ois kynsi, ja tos on laukka. Aivan loistavaa viihdettä. 

Väsyttää. Optimisesti kuitenkin ajattelin säätää herätyksen jo ennen seitsemää pärähtämään, jos vaikka salille asti pääsisi. En ole kauhea maanantaiaamujen ystävä; kun työt alkavat vasta puolen päivän kieppeillä, en saa yhtikäs mitään aamulla aikaiseksi. No joskus käyn kaupassa. Mutta huomenna ei tarvitsisi. Ja en KUITENKAAN tee kouluhommia vaikka aina niin suunnittelen, niin voisi sitä jotain hyödyllistä koittaa tehdä. Että vi ses...








xxx



6 kommenttia :

  1. Ainu-kansahan kyseessä on, eikä Aino? Opiskeletko antropologiaa? :)

    VastaaPoista
  2. Riippuu käännöksestä, meidän kirjassa se oli ihan Aino. Antropologiaa juu! :)

    VastaaPoista
  3. Timon & Pumba !!<3 Mä näen silmissäni ton kynsilaukka-kohtauksen :'D

    VastaaPoista
  4. Hahhhahah, arvasin että osaat arvostaa :D ungalabugala kiinni ottakaa!

    VastaaPoista
  5. Aaah!! Missäs jaksossa se kynsilaukka kohtaus oli!! Mä niin oon ettiny sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota jaa-a, mikähän sen jakson nimi on... Meillä on vaan yksi Timon&Pumba-video ja se on niistä tarinoista se ensimmäinen :D "Timon ja Pumba matkalla maailman ympäri" taitaa olla teoksen nimi. Aivan loistava tuotos ei voi muuta sanoa.

      Poista