11/05/2013

Bring out your guns

Mä lupaan että tää on viimonen paikka ja kerta kun käytän tätä kuvaa! Sorgen kaikki miljoonat jotka mua useammalla eri kanavalla joutuu kestämään.


No tollasiin me päädyttiin. Ehtaa saksalaista tuotantoa, ihan melkein tunnen toisen maailmansodan aikaiset hikipisarat jonkun Jürgenin (jahka saan ikinä uuden koneeni voin tuonkin nimen kirjoittaa ilman erikoisnäppäimistöä- sekin on nääs saksalaista mallia) jäljiltä. Kun viimeinenkin toveri saapui matalaan majaamme (terveisiä Skotlannin vahvistuksellemme, on ne Aberdeenin ruuhkat aika petollisia!), otettiin muutaman shotin jälkeen suunnaksi Shoreditch. Tuli sitten kierrettyä lyhyellä matikalla tavattuna jokainen niiltä nurkilta löytynyt juottola, eikä valitettavasti vain kaukaa. Noo, ilmainen taksikyyti kotiin lämmitti kovasti varsinkin tuota ehkä hiukan turhan paljasta keskivartaloa mutta myös lompakkoa sekä mieltä. 

Sunnuntaina kävin kenttätutkimuksen merkeissä kirkossa ja sehän auttoi; parit rukoukset siellä heitin internet-jumalille, ja ne kuultiin! Maanantaina, vain kuukausi tähän kämppään asettumisen jälkeen olimme netissä kuin Jenni Vartiainen konsanaan. Mitähän muuta voisi käydä suuremmilta tahoilta ruinaamassa...

Nyt harkitsen vakavasti pientä huoneen siivousta ja sen jälkeen vaatekasan alta löytyneeseen sänkyyn kaatumista. Mutta koska olen tässä netittömyyden keskellä oppinut verrattain tehokkaaksi taidan siirtyä suoraan kohtaan b koska no siivoaminenhan on ajanhaaskausta ja tehokkaat ihmiset eivät haaskaa aikaa. Logic, where?



ps kuvissa esiintyvät aseet ovat aitoja. lapset, älkää ottako mallia.




xxx

2 kommenttia :

  1. Minä en ollut nähnyt tätä kuvaa aiemmin ! :D Terv. Lähes-totaali-some-kieltäytyjä

    Hienot asut! Ja hienosti myös hiukset. ^^

    VastaaPoista
  2. AIVAN haha niinhän se olikin että sua varten näitä aina laitan, miten pääskään unohtumaan :D

    Kiitos kiitos! Takki jäi luonnollisesti arkikäyttöön.

    VastaaPoista