3/30/2013

A place where time is irrelevant



Sain palautetta edellisestä tekstistä, että unohdin mainita finlandiavotkajatkot, gay gordons-tanssitunnin, yötoastit (joita mä en kyllä saanu!!!!!) ja awkward lähetäänkönytkotiinnoeijaksakävellä-päätöksenteot. Nyt mainitsin. 

Maanantaina tosiaan käväistiin Edinburghissa, jossa yllätys yllätys oli kylmä. Kierreltiin ja kaarreltiin ympäriinsä, taidettiin vilkaista joku taidemuseo joka oli kyllä ensin tulessa (!), ei olisi tosin ihan kaikkia niitä "upeita" skottitaiteilijoiden teoksia tarvinnut pelastaa... Koska punnat kovasti polttelivat taskunpohjilla, visiteerattiin myös Vuittonin Louiksella shaaliostosaikeissa. En ole eläessäni kokenut niin kamalaa asiakaspalvelua. Tiedän, että varsinkin babyface-meitsi ei välttämättä näytä kovin potentiaaliselta asiakkaalta tuolla monogrammien luvatussa maassa, mutta ei se oikeuta kohtelemaan meitä kuin kuraa. Huoh. Linna nähtiin ulkopuolelta ja päätettiin mennä lounaalle, joka meinasi käydä pub crawliksi jos juna ei olisi jo lähtenyt. Edinburgh muistutti kovin Luxembourgia tasoeroineen ja mukulakivikatuineen. Ei hullumpi mesta ollenkaan.

Tiistaina tehtiin kevyt 11 kilometriä pitkä lenkki pitkin Aberdeenia, käytin siellä rannalla ja tsekkaamassa yliopisto. Kuten alimmasta kuvasta voi huomata, ostettiin tollaset (sikahalvat, voi Lontoon hintataso ja pari voimasanaa) täytetyt letut, jonka kanssa onnistuin aika mestarillisesti sottamaan itseni ja ympäristöni. Niinhän se on, että kaveri on sellainen, joka huomauttaa valuvasta karamellikastikkeesta, mutta tosiystävä on sellainen, joka ensin nauraa itsekseen kun huomaamattani sotken laukkuni, takkini ja housuni ja sitten vasta tokaisee että katos vähän mitä teet.

Jee meillä on omatekemää sushia ja joulutorttuja :P




xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti