3/01/2013

Spice Up Your Life



Jos taas aloitetaan kenkäkuvalla? :D

Päädyin siihen, että arviolta n.7-8 vuotta vanhat Converseni ovat kirjaimellisesti kävelleet tiensä päähän. Erittäin hyvin palvelleet yksilöt; nämä kengät ovat nähneet kaiken. Siis kaiken. Ikävä tulee. Eivät he toki roskista vielä nää, mutta jäävät taka-alalle kuitenkin. Ihan oudot nuo uudet, niin jäykät ja niissä on sellainen uuden auton tuoksu. Mutta eipähän tuule sisään.

Mama was in da town, tänään lähti. Käytiin eilen katsomassa Viva Forever, joka ei kertonutkaan Spaissareiden tarinaa, vaikka niin luulinkin. Siitä huolimatta oikein hyvä, ja vitsailivat jopa suomalaisista. Maman ja mukana olleen kummitädin kanssa myös syötiin. Ja paljon. Ja usein. Nyt pitäisikin ihan itse kokata ensimmäinen ateria sitten viime viikon buhuu. Kaapissa taitaa olla selleriä ja, öö, riisiä? Varsinainen gourmet-ateria siis tiedossa.

Koitan tässä samalla opiskella ja tulee ihan IB-ajat mieleen, kun opettelen ulkoa ihmisoikeusjulistuksen ekaa artiklaa: "For the purposes of the present Convention, the term "refugee" shall apply to any person who owing to well-founded fear of being persecuted.." ei mee vielä nappiin joo. Mutta täältä tulisi vielä Eino Leinoa muutaman runon verran, että enköhän mä yhden pikku artiklan selätä.


ps. FU Waitrose, ei saa koukuttaa asiakkaita tuotteeseen (täysjyväpuuro), jota myytte ehkä vaan yhdessä kaupassa!?! As if jaksaisin raahautua aina Canary Wharfiin vaan puuro-ostoksille. Taas piti ostaa jotain kurapuuroa.



xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti