3/08/2013

Pink Friday

Uskokaa tai älkää, mutta on täysin sattumaa että näin naistenpäivänä julkaisen ehkä ihan vaan pikkuisen tyttömäisen kuvasatsin. Menkööt silti!



No nyt on ravintola valkattuna ja pöytävaraus tehty. Yksi mekkoehdokas on matkalla tänne päin, todella toivon että on hyvä! Heräsin tänään ja halusin pinkin huulipunan. Sitten kävin ostamassa sen. Ja pakkohan se oli saada mätsäävä kynsilakka kanssa. Nappasin mukaan myös aineet butternut squash-risottoon (mitähän se on suomeksi, semmosta jonkinlaista kurpitsaa kuitenkin) ja tryffeleihin. Ja sit vielä mietin että miksi oon niin kauhean turvoksissa? :D Vietetään tänään pientä viini ja juusto-iltaa, ja koska ainoat juustot mitä syön ovat mozzarella ja halloumi eikä niistä kumpikaan oikein sovi voileipäkeksin päälle, tuon omat eväät.

Kolme ensimmäistä kuvaa ovat Victoria Parkista, totesinkin jo instan puolella, että itä-Lontoo on niin hipster että edes leikkipuiston hiekka ei voi olla mainstream, se täytyy olla esim. pinkkiä ja sinistä. Eipä siinä toki mitään. Byää tää ihana kevät (joka tosin on at the moment sateinen) +10 asteineen päättyy ensi viikolla, ja palaa siihen lähemmäs nollaa. Kuulemma kestää maaliskuun loppuun saakka. Ja sittenhän alkaa huhtikuu eli toisin sanoen sataa joka päivä. En suostu tähän, saanko paeta jonnekin lämpimään ja palata vasta toukokuussa? Ai niin en saa, kun voin olla enää yhden ainoan tiistain pois koulusta kun jäin lintsauksesta kiinni hups... Edes lukiossa ei oltu näin tarkkoja, ja siellä en esimerkiksi saanut poissaolomerkintää, kun olin 45 minuuttia myöhässä junasotkujen takia. Täällä jos olet 16 min myöhässä niin se on automaattinen poissaolo oli syy mikä hyvänsä. Kolmannesta lennät armotta pihalle. Ja tästä maksan nelinumeroisia lukuja? Joopajoo. Äh nyt kiihdytän itseäni turhaan, tän perjantain piti olla rento, joten taidan jatkaa kodinhengettäröintiä ja vaikka vähän järjestellä vaatekaappia. Tai lakata varpaankynnet.




xxx

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti