3/14/2013

Gimme Five

HBD ME!!!!!!!!!!! 
Tänään on vihdoin se suuri päivä, kun tärkeysjärjestyksessä paavista seuraava eli MEIKKIS täyttää vuosia, auuu! Olen sitä tyyppiä, joka rakastaa syntymäpäiväänsä enemmän kuin hullu puuroa. Joten joudutte tästä nyt sitten kuulemaan, niin kuin olette jo aiemmin kuulleetkin. Juhlikaamme tätä tärkeää päivää kakulla:


Jos ette vetäneet kakkuöverejä niinkuin allekirjoittaneella on tapana, niin jälkiruoaksi voitte siemailla vastauksiani ihanan toverini Hilman (voikun voitaisiin yökyläillä!!!) lähettämään haasteeseen. Olen tylsä enkä laita tätä kellekkään eteenpäin, joten skippaan alkuhöpinät. Täsä tuloo:

Viisi asiaa, joita tarvitsen päivittäin ovat
...vapaalla:
-puhelin (järisyttävä yllätys), ipod, lompakko, peili, potku takamukselle että pääsen ovesta ulos. Vaikka olenkin erittäin lahjakas sängystänousija, jään aina vetkuttelemaan kun lähdön aika koittaa.
...koulussa/työssä:
- no riippuu siitä onko koulussa vai töissä, mutta kansio, opiskelijakortti (koulussa et välttämättä pääse edes rakennukseen sisään ilman korttia), kosteuspyyhkeitä, vaippoja ja eväitä. Voi kukin itse päätellä mikä tavara kuuluu mihinkin päivään.
Ensin oli tällästä...
Viisi kirjaa, joita suosittelet muille:
- mutku en lue :D Jos jotain kuitenkin yritän keksiä, niin öö Kymmenen pientä neekeripoikaa (vai olikos tällä joku poliittisesti korrektimpi nimi nykyään), Poika raidallisessa pyjamassa/mikä ikinä sen nimi onkaan suomeksi, Curtis Sittenfieldin Prep-elämänkoulu ja tottakai Fifty Shades of Grey. Enkä keksi mitään viidettä kirjaa. Paitsi ne molemmat kuoppakirjat mitä luettiin yläasteella oli muistaakseni ihan hyviä!

...ja hetken kuluttua tällästä.
Viisi materialistista joululahjatoivetta:
- ehhh, ei taida olla eilisen teeren poikia tämä kysely. Kelpuuttaisin Audi TT/Peugeot RCZ (haluan tyylikkään auton, mutta en mitään liian pröystäilevää. En välttämättä kyllä sanoisi ei Porsche Carrerrallekaan...), uuden tietokoneen, pari tiettyä laukkua, VIHDOIN se Dieselin Loverdose-hajuvesi jota en koskaan saa aikaiseksi hankittua ja sähkövatkain.

Viisi paikkaa, joissa haluaisit käydä:
- New York, Australia/Uusi-Seelanti, joku über-Karibia-turnee, Islanti ja the Box-niminen yökerho.

Viisi adjektiivia, jotka kuvaavat sinua:
-sarkastinen, lyhyt, kiintyvä, valittaja, utelias.


Viisi lempiruokaasi:
Koska tämä on ehdottomasti tärkein ja laajin kysymys, otin vapauden jakaa sen vielä kahteen alakategoriaan:
ikilempparit:- ranskalaiset, juustohampurilainen, italialainen, äitin tekemä muusi ja nakkikastike/stroganoff, letut hillolla ja kermavaahdolla.  Enkös sanonut jo aiemmin, että en ole mikään maailmanluokan kulinaristi?
tällä hetkellä pinnalla: - sushi, erilaiset risotot, Sainsburysin beef meatballs, banaanikookosrahka ja karjalanpiirakoihin ois ihan karsee himotus päällä jos niitä vaan jostain saisi.

Viisi elämänohjetta, jotka haluaisit jakaa kaikkien kanssa:
En oikein noudata mitään elämänohjeita, ja en halunnut vain googlata jotain random lame quotteja, niin ette saa viittä.
- "Everything happens for a reason." kukahan tämänkin on ensimmäisenä lohkaissut en tiedä, itse bongasin Lostista.
Tätä ei varsinaisesti ole annettu elämänohjeena, mutta otin sen vastaan sellaisena: "Typerä nainen! Ei siivoaminen mitään auta." Piisamirotta. Amen.
Viimeisenä jaan itse viljelemäni ohjeen, joka pätee tilanteeseen kuin tilanteeseen: aina täytyy olla niin paljon rahaa, että pääsee kotiin. Oli koti sitten missä tahansa.





xxx

eka kuva

8 kommenttia :

  1. Meidän pitää ostaa ne Loverdoset yhdessä ! Oon itekin haikaillut sen perään jo tosi kauan. Toi mun yritykseni opiskella jätti kuitenkin matin kukkaroon, niin olen tyytynyt vain suihkuttelemaan sitä itseeni hajuvesiosastoilla. :D (Voisin antaa Vesalle hienovaraisen vihjeen vuosipäivälahjasta.)

    VastaaPoista
  2. No kyllä! Oon halunnu tota jo niin pitkään mutta en vaan raaski ostaa, opiskelijalla kun tosiaan on parempiakin rahankäyttökohteita. Hei tuun muuten 27. päivä ja oon viikon, voin vaikka pirauttaa 28. päivä niin katsellaan suunnitelmia :) Olettaen ettet ole mihinkään kauas karkaamassa?

    VastaaPoista
  3. Jeejee en todellakaan ole mihinkään karkaamassa ! ^^ Töitä mulla on joka päivä, paitsi niinä pääsiäispyhinä, kun kauppa on kiinni, mutta ehdottomasti ollaan näkemässä jossain raossa. :)

    VastaaPoista
  4. Haha! :D Loistava toi Piisamirotan sutkautus. Muumit on parasta. :>

    Muhun vetoo jotenki hirveesti nää sun jutut! :D Liityn lukijaksesi.

    VastaaPoista
  5. Eikös! Pyrstis on maailmankaikkeuden paras leffa.

    Haha kiitos, mukava kuulla! :)

    VastaaPoista
  6. Sulla on kivan rempseä blogi! : )

    www.terhisuanto.blogspot.com

    VastaaPoista